Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A középső légbefúvó hideget...

A középső légbefúvó hideget fúj a kocsiban. Miért?

Figyelt kérdés

Egy opel kadettom van és akárhogy állítgatom középen mindig hideg jön.

Ha lezárom, akkor pedig sípol mert az a kis műanyag nem pontosan zár.

Ha fűtésre állítom, akkor az összes befújón melegnek kéne jönnie nem?

Jó lenne, ha tudna valaki segíteni, mert elég rossz így vezetni. Köszönöm előre is.

2010. dec. 31. 11:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

uhh úgy látom, hogy eléggé szét kellene szedni, ami nem is lenne olyan nagy gond, csak hát szerszámok nélkül nem a legegyszerűbb

de azért köszönöm a linket

2010. dec. 31. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Szívesen, egyébként én sem vállalkoztam az átalakításra, szerintem nem ér annyit az egész.
2010. dec. 31. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos az Opel Astra F is ilyen. A két szélén meleget nyom be, a közepén pedig langyos levegőt. Ezt csak azzal lehet orvosolni,ha keringetésre kapcsolom a fűtését,viszont akkor párásodik belülről minden üveg. A Zsiguliktól jobb fűtés nincs az tuti! kinti -10-15°C-nál szinte éppen langyos levegő van az Opelben. Gyárilag ilyen silány a fűtése sajnos.
2011. jan. 2. 15:59
 14/15 anonim válasza:
előttem szólónak igaza van nekem is f astrám van hideget fúj középen,sógoromnak turbo calibrája de az is szóval ez ilyen sajnos:)
2011. jan. 2. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
15.59-es vok. Azt elfelejtettem mondani, "írni",hogy még 13-éves F-es Opelemben a régi gyári zöld színű frissen bemért -36°C fokos hűtővíz van benne,jó termosztáttal. Ez csak ennyit tud,nem hiába,már ez is több mint 10éves konstrukció,csodát nem kell tőle várni.
2011. jan. 2. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!