Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvegyem vagy ne vegyem ezt...

Megvegyem vagy ne vegyem ezt a kocsit?

Figyelt kérdés

PEUGEOT 207 1.4 HDi Urban

Vételár: Ár nélkül

Egyéb költségek: Hitelátvállalással

Havi részlet: 37.700 Ft

Évjárat: 2006

Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes: 2012/9

Futott km: 70.000 km

Kivitel: Ferdehátú

Állapot: Megkímélt

Üzemanyag: Dízel

Sebességváltó fajtája: Manuális (5 fokozatú) sebességváltó

Hengerűrtartalom: 1398 cm³

Teljesítmény: 50 kW, 68 LE

Szállítható szem. száma: 5 fő

Ajtók száma: 5

Klíma fajtája: Manuális klíma

Szín: Bordó (metál)

Kárpit színe (1): Fekete

Kárpit színe (2): Fekete

Saját tömeg: 1.194 kg

Össztömeg: 1.576 kg

Csomagtartó: 267 liter

FELSZERELTSÉG

ABS (blokkolásgátló), állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, chiptuning, dönthető utasülések, elektromos ablak, fedélzeti komputer, guminyomás-ellenőrző rendszer, HIFI, hűthető kesztyűtartó, immobiliser, ISOFIX rendszer, kikapcsolható légzsák, könnyűfém felni, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, oldallégzsák, pótkerék, riasztó, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Azonnal elvihető, garázsban tartott, második tulajdonostól, nem dohányzó, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv.

LEÍRÁS

Az autó kihasználatlanság miatt HITELÁTVÁLLALÁSSAL eladó! Ajándékba adom hozzá az új 17-os alufelniket, új gumikkal! A téli gumik újak, friss műszaki, makulátlan állapot. 45 liter gázolajjal 1100KM!

Felhívtam a tulajdonost! Mondta, h kb még 5 év van hátra Az Erste-nél.

Szerintetek az 5 év sok még?

Megéri ez az autó?

2010. dec. 31. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:

NEEE!!

Hitelválalással soha!!

(linket adj ne infókat)

2010. dec. 31. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:

1, Régóta hírdethetik, a képeken még szépen sütött a nap...

2, Ha a többit veszed hitelre ebből az évjáratból, az sem lesz olcsóbb, úgyhogy ha fix törlesztős a hitel, akkor akár...

3, Az 5 év meg attól függően sok vagy megfelelő, hogy mennyi a kereseted, kijön e belőle az autó fenntartása, mivel nem csak menni kell vele, hanem javítani is.

4, Hol a chiptuning??? A másik hdi is azonos teljesítményű!!!

5, A 17"-os felnire drága ám a gumi és a felni is elég könnyen sérül padkázásnál.

----- Szerinted? -----

2010. dec. 31. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
6, Azt elfelejtettem: a fogyasztás viszont valós adat, ha nincs hajtva, tényleg ennyit eszik.
2010. dec. 31. 10:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért nem éri meg hitelátvállalással autót venni? köszönöm az idáig érkező válaszokat!
2010. dec. 31. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Francia autót sohaaaa. Vegyél egy jó Toyotát!
2010. dec. 31. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért ne vegyen franciát, ha azt szeretne?

( Ugyan én már erre rájöttem és nekem is Toyotám van pár hónapja, de én németet cseréltem le)

2010. dec. 31. 19:41
 7/10 anonim válasza:
Tényleg ne vegyél franciát, a férjemmel kb. 3 hónapja nézünk autókat, próbálok neki laikusként segíteni, és megmondta, h franciát soha nem veszünk, mert az úgy rossz, ahogy van. Olvasgass fórumokat, tájékozódj tulajoktól, hogy melyik kocsi miért igen, miért nem. Rengeteg a választék, de nagyon kevés autó van, amelyik jó.
2010. dec. 31. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem nézz japánt! honda, toyot, micu! azok sokkal jobbak, bár a hdi-t nehéz legyőzni! max a jtd-vel de a régi olaszok nemjók, a maiak a királyok 1.4-es turbó benzin 170LE! 2literes 140LE 4litert eszik! (dízel)(elvileg)
2010. dec. 31. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:

"francia autót soha"

A francia dízelek a legjobbak a világon!!!

Toyota?Miért??

Amíg jó nincs gond aztán ha valami gáz van rámegy a gatyád!!!

2010. dec. 31. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
en Peugeot 306osat vettem es semmi bajom vele egyelore :)
2011. jan. 22. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!