Megvegyem vagy ne vegyem ezt a kocsit?
PEUGEOT 207 1.4 HDi Urban
Vételár: Ár nélkül
Egyéb költségek: Hitelátvállalással
Havi részlet: 37.700 Ft
Évjárat: 2006
Okmányok jellege: Érvényes magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes: 2012/9
Futott km: 70.000 km
Kivitel: Ferdehátú
Állapot: Megkímélt
Üzemanyag: Dízel
Sebességváltó fajtája: Manuális (5 fokozatú) sebességváltó
Hengerűrtartalom: 1398 cm³
Teljesítmény: 50 kW, 68 LE
Szállítható szem. száma: 5 fő
Ajtók száma: 5
Klíma fajtája: Manuális klíma
Szín: Bordó (metál)
Kárpit színe (1): Fekete
Kárpit színe (2): Fekete
Saját tömeg: 1.194 kg
Össztömeg: 1.576 kg
Csomagtartó: 267 liter
FELSZERELTSÉG
ABS (blokkolásgátló), állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, chiptuning, dönthető utasülések, elektromos ablak, fedélzeti komputer, guminyomás-ellenőrző rendszer, HIFI, hűthető kesztyűtartó, immobiliser, ISOFIX rendszer, kikapcsolható légzsák, könnyűfém felni, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, oldallégzsák, pótkerék, riasztó, szervokormány, színezett üveg, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Azonnal elvihető, garázsban tartott, második tulajdonostól, nem dohányzó, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv.
LEÍRÁS
Az autó kihasználatlanság miatt HITELÁTVÁLLALÁSSAL eladó! Ajándékba adom hozzá az új 17-os alufelniket, új gumikkal! A téli gumik újak, friss műszaki, makulátlan állapot. 45 liter gázolajjal 1100KM!
Felhívtam a tulajdonost! Mondta, h kb még 5 év van hátra Az Erste-nél.
Szerintetek az 5 év sok még?
Megéri ez az autó?
NEEE!!
Hitelválalással soha!!
(linket adj ne infókat)
1, Régóta hírdethetik, a képeken még szépen sütött a nap...
2, Ha a többit veszed hitelre ebből az évjáratból, az sem lesz olcsóbb, úgyhogy ha fix törlesztős a hitel, akkor akár...
3, Az 5 év meg attól függően sok vagy megfelelő, hogy mennyi a kereseted, kijön e belőle az autó fenntartása, mivel nem csak menni kell vele, hanem javítani is.
4, Hol a chiptuning??? A másik hdi is azonos teljesítményű!!!
5, A 17"-os felnire drága ám a gumi és a felni is elég könnyen sérül padkázásnál.
----- Szerinted? -----
Miért ne vegyen franciát, ha azt szeretne?
( Ugyan én már erre rájöttem és nekem is Toyotám van pár hónapja, de én németet cseréltem le)
"francia autót soha"
A francia dízelek a legjobbak a világon!!!
Toyota?Miért??
Amíg jó nincs gond aztán ha valami gáz van rámegy a gatyád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!