Kinek milyen "élménye", tapasztalata van az Alfa Romeo 156 TS-el kapcsolatban? Megbízható? Mennyi a szervizelése?
Nekem egy Alfa 156 1. TS-em van, és nagyon szeretem. Karban kell tartani valóban, és nem olcsó a minőségi alkatrész hozzá, de hát ez kérem szerelem dolga! :-)
Nem tudnám elképzelni, hogy ne Alfával járjak, vagy hogy a későbbi autóm ne Alfa legyen! Az Alfások összetartó "őrültek", ajánlom figyelmedbe a www.alfaamore.hu oldalt, ahova bármikor érdemes ellátogatni, akár csak a közösség miatt, akár alkatrész, tuningcucc után nézve, persze vannak közöttünk szerelők, márkakereskedők, alkatrész kereskedők, és lelkes cartarsak, akik segítenek, ha szükség van rá.
Szóval én csak bíztatni tudlak :-)
Nekem 156 2,0 TS-em van. Immáron másfél éve. Előtte 33-asom volt.
Az első dolog. Biztos h drágább mint az Opeled, mert nem egy kategóriába tartoznak. Hasonlítsd össze az Audi-val, BMW-vel! Így már más lesz a helyzet. :)
Megbízhatatlanok? A 2 leggyakrabban elromló alkatrész: Bosch légtömegmérő, Bosch lamdaszonda. Tehát az olaszokkal van a baj?
Amire figyelni kell: szervízelés. Sokan csinálják, de nagyon kevesen értenek hozzá. Az országban 10 alatt van azoknak a száma akihez lehet vinni. A fent említett oldalakat tényleg érdemes nézned. Sokat lehet tanulni belőlük, és kérdezni is a "cartársaktól". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!