Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem megy a Motor üzemi...

Miért nem megy a Motor üzemi hőmérséklete 80 C° fok fölé?

Figyelt kérdés
Most cseréltem benne termosztátot, sőt még a hűtő ¾-is letakartam. Autópályán például a 80-at sem éri el. Plusz miután leállítom a motort az utastérben hallom, hogy bugyborékol a hűtővíz. Válaszotokat előre is köszönöm!
2010. dec. 28. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Talán rossz az új termosztát.Elképzelhet,hogy gyártási hibája van.

Amire én tippelek,hogy a vízhőfokmérő adta be a kulcsot,vagy a műszer érzékelője.Mert ha bugyborékol a víz,akkor nem lehet 80 fokos.

2010. dec. 28. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Levegős a rendszer, alacsonyabb hőmérsékleten nyit a termosztát.
2010. dec. 28. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
1: nem azért bugyborékol mert meleg, hanem azért mert levegős az egész... Ki kellett volna légteleníteni...
2010. dec. 28. 19:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is ezekre gondoltam! De az is megfordult a fejemben, hogy nem-e hengerfejes? Lehet, hogy esetleg a víz és az égéstér összeéget valahol, mert fogy belőle a hűtővíz is.
2010. dec. 28. 19:08
 5/8 anonim válasza:
Ha hengerfejes, akkor menet közbe bugyborékol...és akkor inkább meleg lenne a víz mint hideg.
2010. dec. 28. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
nem fogy az, csak a levegő helyére megy a hűtővíz azért tűnik úgy. Na meg egyszerre lett hangerfejes meg termosztátos?
2010. dec. 28. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy ne kelljen az autónak alapjárati fordulatszámot emelnie az tök mind1 hogy 90 vagy 80 de alább ne nagyon menjen . Én is mikor cseréltem a hűtővizet és utána 3szor lelégtelenítettem (biztos ami biztos alapon) egy ideig nálam is mikor leállítottam olyan mintha bugyogna de tulajdonképpen csorog lefelé a víz aztán pár napíg még csinálta és abbahagyta!Tehát semmi baja nincs az autódnak, ha lenne biztosan észrevennéd! Max tölts utána egy kis vizet és légtelenítsd le :)!
2010. dec. 28. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem pl. nem melegit csak langyosat fuj,nem tudom hogy mi lehet az oka?Ugyan csak légtelenitési probléma?
2010. dec. 29. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!