Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot autonk 306 2. 0hdi...

Peugeot autonk 306 2. 0hdi 90lovas 2-esbe megy 90-et ez kevés?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 15:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
hiába pörgeted melegen így sem lessz sokal hosszabb életű apád tudja hogy így kínozod a családi járgányt?
2010. dec. 26. 17:03
 12/26 anonim ***** válasza:

Dízel nem szereti, ha pörgetik... Én nem csinálná a helyedben, nem lesz hosszú élettartamú a motor.

kettesben 90 egy dízelnek egyébként is nagyon sok.

2010. dec. 26. 20:01
 13/26 anonim ***** válasza:
Még pár ilyen mutatvány és az autó a szervizbe megy (de nem 90-nel).. De most komolyan, milyen élethelyzetben kell egy autót 2-esben 90-ig gyorsítani? A dízeleket nem erre találták ki.
2010. dec. 26. 20:24
 14/26 gyuribacsika ***** válasza:
Az egy autószerelő aláírással írónak sok esze van.Meg ne próbáld hidegen, indítás után 5000-es fordulaton pörgetni 20 percig.Utána szervízbe se kell vinni, max. a bontóba.
2010. dec. 26. 20:40
 15/26 anonim ***** válasza:

Uccsónak! Látom te is okos vagy, nem látod hogy szivatjuk a hülye kérdése miatt a kérdezőt?

A szutyukis.

A Rözsósnak meg a suzukim akkor is mindig megette a francia korcsokat.

2010. dec. 26. 21:07
 16/26 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ne ingereld magad, a suzukist mindig is lenézték, ahol tehették szivatták, és fogják is a nagyobb autósok, de a suzuki "visszakettő" padlógázánál szinte nincs hasonló lökettérfogatú autó, ami tudja tartani a tempót. Tapasztalat. Jó kis autók azok.

Egy ex suzuki tulaj.

2010. dec. 26. 21:18
 17/26 A kérdező kommentje:
1.6-os suzuki sportot oda vertuk a pezsoval es tudom h nem szabad hideg motoron hajtani amugy apam szokta huzatni h ne fustoljon amugy nagyon nyomatekos a motorja van még otthol a pezson kivul 2auton egy felicia megy egy grande punto puto az 1.2es de menni nem akar pedig benzines
2010. dec. 27. 14:50
 18/26 anonim ***** válasza:

Na akkor tegyük hozzá hogy 2 literes turbó diesel a tied.

1.6-os benzines, és még mindig melletted kellet hogy legyen, nem hiszem hogy 1 autó hosznyira is ott hagytad.

Suziba ha én is tennék turbót akkor már az 1.3-asom is ott hagyna, tapasztalat.

Miskolcon jelent meg az első illegális gyorsulási magyarban, azóta ott vagyok csak tudom mit tud a verdám.

2 literes chippelt calibra, 1.6-os rözsó, 1.5-ös corolla, 2 literes astra gt ezeket mindig is megettem a kocsimmal.

Ha nem hiszed szombat este miskolcon a Coránál álj ki mellém! Meg látjuk mi lesz, ha nyersz fizetek egy piát.

2010. dec. 28. 10:45
 19/26 A kérdező kommentje:
jo oke elmegyek de nem a pezsoval kolcson kerem havertol a ferrari f430-ast
2010. dec. 28. 16:46
 20/26 anonim ***** válasza:
Ilyen ostoba embernek mint a kérdező nem való autó max bicikli
2010. dec. 29. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!