Szerintetek jó autó a Volkswagen Golf 4 Combi?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 11:56
1/11 anonim válasza:
Karotta véleményével értek egyet:
2/11 anonim válasza:
Ja, és nem Combi hanem Variant!
3/11 anonim válasza:
Ha egy autóvásárlás előtt állsz én még tovább nézelődnék a helyedben.
4/11 anonim válasza:
Igen,jók de csak akkor,ha a hátsó csomagtérajtón a TDI felirat pirosan van feltüntetve ! :)
5/11 bp1985 válasza:
1 évig használtam cégesként egy ilyet. A kötelező dolgokon kívül semmit nem kellett rákölteni. Mentem vele egész nap, külföldre is mentem min 3* 1 hónapba vele. Fogyasztása jó, kényelmes, jól megy.
6/11 anonim válasza:
Tényleg, amúgy mit jelent, hogy a TDI-ben bizonyos betűk pirosak? Mindig is érdekelt, Passatom van amiben a DI van pirossal :)
7/11 anonim válasza:
a különbség a "piros"TDI és a "sima" TDI között a loerő, ugyanis pl: a passat B5 nél amelyik piros az "csak" 101 lovas amelyik meg "sima" az meg asszem 130 gondolom a Golf-nál is vmi ilyesmi különbséget jelölhet a szin
8/11 anonim válasza:
PDTDI-vel verhetetlen autó =)
de egy azonos évjáratú Passat vagy A6 pdtdi is hasonló árkategória és azért mégiscsak..... =)
9/11 anonim válasza:
A pirosan jelzett betűk számával növekszik az adott autóban alkalmazott motor lóereje. Ha mindhárom betű pirosan jelzi a TDI-t,na az a legerősebb motor ami a motorháztető alatt lapulhat.Leggyengébb a sima krómozott feliratú TDI amit magamnak sem ajánlanék,mert rettentően vérszegény.
10/11 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok a Dolf 5 Variant-ról ????
Nekem azom wan, és szerintem elég jó
2010. dec. 24. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!