Trükkök a benzinkúton?
Az lenne a kérdésem, hogy Ti szoktatok-e trükközni bármivel is a benzinkúton?
Nekem előfordult már olyan, hogy a levett töltő csövében még maradt egy kis üzemanyag, amit befolyathattam a tartályba anélkül, hogy a számláló elindult volna.
Mások arra esküsznek, hogy kis részletekben kell tankolni.
Egy rövid nyomás után a gumicsőben maradó üzemanyagot ki kell folyatni, majd ugyanezt megismételni.
Elvileg pár deci üzemanyagot lehet vele nyerni.
Szerintetek?
Vélemények?
Tapasztalatok?
Üdv.
"utolsó! a busz se olcsó !!"
Akkor járjál gyalog.
"Odaállsz robogóval. Megtankolod, ráülsz és fizetés nélkül elhajtasz. Mivel nincs rendszámod, így soha se találnak meg, mire kocsiba ülnek hogy utánad menjenek addigra már lekanyarodtál egy kis utcán és a kutya se talál meg."
Elmondom, rengeteg kúton rá vannak állva a robogósokra pont emiatt. Ráadásul 10 kútból 7-en szólnak, hogy vedd le a sisakot. Kamera meg mindenhol van. Autórol meg annyit, hogy unokatesóm kutas. Megcsinálta ezt egy robogós, nem jutott el 1km-re, mert utolérte kocsival... 3 ezer ft-ért megéri feljelentetni magadat?
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:02
Nem hiszem, hogy -15 fokban kedved van gyalogolni kilómétereket!
Kicsit eltértünk a tárgytól, de azért köszönöm a válaszokat!
Jól jöttek a lebaszások is, mert tényleg kíváncsi voltam, hogy egyáltalán lehet-e trükközni és, hogy érdemes-e?
Egyébként most viccen kívül tényleg a minap volt olyan hogy a levett pisztolyból még csorgott ki benzin.
Na mind1
"Nem hiszem, hogy -15 fokban kedved van gyalogolni kilómétereket!"
Ja, hogy kell a kényelem? Akkor fizesd meg az árát és ne sírjon a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!