Hol van a jogosítványom? Sehol sem találom.
A forgalmiban szokott lenni, de kivettem, elvittem a munkáéba, sehol sem találom, hogyan keresem meg?
Nem emlékszem, zsebek táskák kiforgatva, ottbenn nincs.
Ha anélkül vezetek, akkor mi van?
Sajnos itt egyikünk sem látnok, hogy megmondja, hogy hol vesztetted el. :)
Azt javaslom, hogy feltétlenül menj mielőbb egy okmányirodába, hogy új jogsit csináltatatsz. Akkor ők adnak egy papírt, ami igazolja, hogy van vezető engedélyed, tehát vezethetsz.
csináltass újat.
Én TB kártyát hagytam el pár hónapja és csináltattam másikat. Jól is tettem mert a mai napig nincs meg.
jaj, köszönöm a segítséget. Mindenütt megnéztem, a kocsiban is, a munkahelyen is, kb 3 órát erre fordítottam ma. A lakás szalad, sehol semmii - majdnem idegösszeomlást kaptam :) és??
szerencsére már nem értem oda az okmányirodába, mert:
A fő helyen volt: a nappali közepén, a komódon, a naptár előtt. Semmi más nem volt ott.Csak a rákszűrési igazolás: rajta. Körben minden irányban 2mm-re fedte. ://
Nem ma veszett el, kb egy hete nem találom, csak ma mindenképpen vezetnem kellett...
(elvittem a lányomét, mindenesetre:~ˇ-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!