Mien autot érdemes venni 1. 000. 000 környékén?

1 millióért már nagyon fiatal Suzuki Ignist vagy Wagon R-t tudsz venni. Rendkívül alacsony költségű a fenntartásuk.
Fogyasztás, biztosítási díj alacsony.Abszolut megbízhatóak, hibátlan a működésük.Én már a 3. Suzukit nyúzom, de még soha egyikkel sem volt gondom. Aki ezt a márkát leszólja, az többszörös áron tartja fenn a nyugati matuzsálemeket! Gondolj bele: Ha bemész egy Suzuki üzletbe nem találsz mást mint csecsebecsét, levegő-és olajszűrőt. Nincs alkatrész !!! Nincs, mert nem kell. Annyira jó anyagból vannak ezek az autók.
A régi Sviftek már 500-600 ezer kilométert futottak és még mindig nem kell a motorjukat generálozni.Legalább annyit tud egy benzines Svift motor mint egy akár milyen márkás diesel motor.Én nyugodt szívvel a Suzukit ajánlom!

Nincs bajom a Suzukival, de azért ezt gondold át még egyszer. 500-600 ezer kilométer? Annyit elmegy mint egy diesel? Ember a földön élünk nem a holdon!
A kérdésre: Ennyi pénzből elég tág a választási lehetőség.
Én azt javaslom ha 1 millád van akkor 800ezer körül nézegess....

Ha rám hallgatsz, akkor a fent említett 14-16 éves kocsikért nem adsz 1 millió forintot.
Ha ez ráadásul VW Golf vagy BMW, vagy VW Passat, akkor pláne.
A Golf köztudottan a fiatalok kocsija volt. Általában szét vannak hajtva. A BMW-ről nem is beszélve. Bár az még talán ennyi idősen is autó.
A VW Passatok között sok van, ami lestrapált cégautó, 2-300.000 km-t futottak, vagy többet. Ezeket a kocsikat nem azok vették, akik havonta egyszer használták.
Félreértés ne essék, jó kocsik, de 14-16 évesen 1 millát nem érnek.
Ha ráadásul hitelre veszed (ezt nem tudom), akkor 4-5 év alatt, míg kifizeted, 19-21 évesek lesznek...akkor majd próbáld eladni őket....
Én vennék egy 9-10 éves Toyota Corollát
Pl.: [link]
Vagy esetleg G-s Astrát vagy Corsát 5-7 évesen. Mégse 16....

sokan írtak itt vw-ket, enyhén elfogultság csak egy fajta gyártmányból 4 tipust ajánlani.
amúgy 1 milka körül elég sok autót tudsz venni.
opel corsa/astra
toyota corolla
honda civic
peugeot 206 (akár hdi)
vw polo/golf
de hát nem írtad le h mire kell az autó...
(swiftem még nem volt, de a szomszéd 12 éve nyúz egyet, és nem újkorába vette hanem 1-2 évesen.) most van benne 390ezer km, motor felujítás nem volt még rajta. és a motor állapotáról annyit, hogy amikor olajat cserél akkor ha a max jelzésig (a nívópálca jelölése szerint) tölt bele olajat, akkor 9000km múlva a min és max jelzés fele alatt lesz az olaj, tehát, az olajfogyasztása annyira elhanyagolható, hogy még nem kelett utántöltenie soha. -15 be se kell 2 max 3 másdopercnél tovább indítóznia.

suzukisnak
apám 20éves opeljében van 234ezer km és nem volt semmi baja,generálozva,semmi
pedig,kapta rendesen az ívet...
így mondhatom hogy körül nézhetnél az opel omega környékén is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!