Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mien autot érdemes venni 1....

Mien autot érdemes venni 1. 000. 000 környékén?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 08:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én tudok egy jó eladó VW-t 1.3ért.
2010. dec. 21. 10:03
 12/20 anonim válasza:
75%

1 millióért már nagyon fiatal Suzuki Ignist vagy Wagon R-t tudsz venni. Rendkívül alacsony költségű a fenntartásuk.

Fogyasztás, biztosítási díj alacsony.Abszolut megbízhatóak, hibátlan a működésük.Én már a 3. Suzukit nyúzom, de még soha egyikkel sem volt gondom. Aki ezt a márkát leszólja, az többszörös áron tartja fenn a nyugati matuzsálemeket! Gondolj bele: Ha bemész egy Suzuki üzletbe nem találsz mást mint csecsebecsét, levegő-és olajszűrőt. Nincs alkatrész !!! Nincs, mert nem kell. Annyira jó anyagból vannak ezek az autók.

A régi Sviftek már 500-600 ezer kilométert futottak és még mindig nem kell a motorjukat generálozni.Legalább annyit tud egy benzines Svift motor mint egy akár milyen márkás diesel motor.Én nyugodt szívvel a Suzukit ajánlom!

2010. dec. 21. 10:18
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Nincs bajom a Suzukival, de azért ezt gondold át még egyszer. 500-600 ezer kilométer? Annyit elmegy mint egy diesel? Ember a földön élünk nem a holdon!

A kérdésre: Ennyi pénzből elég tág a választási lehetőség.

Én azt javaslom ha 1 millád van akkor 800ezer körül nézegess....

2010. dec. 21. 10:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Ford Rangert.
2010. dec. 21. 10:33
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

Ha rám hallgatsz, akkor a fent említett 14-16 éves kocsikért nem adsz 1 millió forintot.

Ha ez ráadásul VW Golf vagy BMW, vagy VW Passat, akkor pláne.

A Golf köztudottan a fiatalok kocsija volt. Általában szét vannak hajtva. A BMW-ről nem is beszélve. Bár az még talán ennyi idősen is autó.

A VW Passatok között sok van, ami lestrapált cégautó, 2-300.000 km-t futottak, vagy többet. Ezeket a kocsikat nem azok vették, akik havonta egyszer használták.

Félreértés ne essék, jó kocsik, de 14-16 évesen 1 millát nem érnek.

Ha ráadásul hitelre veszed (ezt nem tudom), akkor 4-5 év alatt, míg kifizeted, 19-21 évesek lesznek...akkor majd próbáld eladni őket....

Én vennék egy 9-10 éves Toyota Corollát

Pl.: [link]

Vagy esetleg G-s Astrát vagy Corsát 5-7 évesen. Mégse 16....

2010. dec. 21. 10:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy jó inőségű olajjal, olajszűrővel, helyes csereperiódussal cserélve, rendeltetésszerű használattal, a régi swift motor inkább 800-900 ezer km-t megy el, motorfelújítás nélkül.
2010. dec. 21. 11:45
 17/20 anonim ***** válasza:

sokan írtak itt vw-ket, enyhén elfogultság csak egy fajta gyártmányból 4 tipust ajánlani.

amúgy 1 milka körül elég sok autót tudsz venni.

opel corsa/astra

toyota corolla

honda civic

peugeot 206 (akár hdi)

vw polo/golf

de hát nem írtad le h mire kell az autó...

(swiftem még nem volt, de a szomszéd 12 éve nyúz egyet, és nem újkorába vette hanem 1-2 évesen.) most van benne 390ezer km, motor felujítás nem volt még rajta. és a motor állapotáról annyit, hogy amikor olajat cserél akkor ha a max jelzésig (a nívópálca jelölése szerint) tölt bele olajat, akkor 9000km múlva a min és max jelzés fele alatt lesz az olaj, tehát, az olajfogyasztása annyira elhanyagolható, hogy még nem kelett utántöltenie soha. -15 be se kell 2 max 3 másdopercnél tovább indítóznia.

2010. dec. 21. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:

ne németet! max az audi 80/100

én a hejedben honda-t, mitshubisi-t vagy toyotát vennék

de belefér a subaru is pl:

[link]

[link]

2010. dec. 21. 14:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Német, japán, és mindenképp benzines!
2010. dec. 21. 16:26
 20/20 anonim ***** válasza:
51%

suzukisnak

apám 20éves opeljében van 234ezer km és nem volt semmi baja,generálozva,semmi

pedig,kapta rendesen az ívet...

így mondhatom hogy körül nézhetnél az opel omega környékén is

2010. dec. 21. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!