Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autó akkumulátor vásárlása...

Új autó akkumulátor vásárlása esetén mit kell figyelembe venni?

Figyelt kérdés
Eljött az idő h vegyek egy aksit a kocsiba mert nem indul. Azon kívül h hány amper órás és a méretein kívül kell még valamit figyelembe venne? Előre is köszönöm a segítséget!
2010. dec. 20. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
a mérete elvileg sablon méret, ami ha minnél nagyobb amperórás, annál nagyobb méretű. Arra figyelj h neked melyik oldalon van a + és melyiken a - , m nem kizárt h nem ha fordított pólusút veszel nem fog elérni a kábel...
2010. dec. 20. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
a h és a ha közé nem kell a nem :P
2010. dec. 20. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy méretre beférjen a helyére,és a polaritása jó legyen a saruknak mert léteznek fordítottak.

A sima savas aksik rövidebb életűek(3-5 év)és időnként desztillált víz pótlásra szorulnak mert különben tönkre mehetnek a normál elhasználódási idő előtt.

A zselések kicsivel tovább bírják elvileg, de drágábbak is és ezek teljesen gondozás mentesek.

2010. dec. 20. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom hogy vásárlás előtt méresd le az aku amperit ,mert én ugy jártam hogy ujonnan vettem ,üzletben,garanciával,és rá egy hétre már nem inditott,ott feküdt ki tudja hány évet az üzletben,mert nincs ráirva a gyártási idő,ha van is kodszámokkal van megoldva ,és nem tudhatod,az üzletes mondja hogy most kapta de te nem tudhatod:S.O.S.
2010. dec. 21. 05:42
 5/6 A kérdező kommentje:
De akkor garanciával kicserélték nem?
2010. dec. 21. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagy nehezen,sok utánjárásra,de meg is mondtam hogy elmondom mindenkinek hogy innen ne vegyenek akkut,mert becsapják.
2010. dec. 22. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!