Ha nagy terepjáróval közlekedek, a többi autós meghúzza majd magát?
hát én különösebben nem szoktam óckodni a nagyobb terepjáróktól, pedig nekem egy porig ültetett kocsim van.
Akkor viszont majdnem a gatyámba csináltam amikor kanyarodtam be jobbra egy szűk utcába és velem szembe jött egy Ford F160-as, szóval az ilyen eltúlzott méretű amerikai terepjáróknál van valami alapjuk ezeknek a dolgoknak.
Szánalmas az olyan ember akinek pszichológus kell ha megelőzte őket valaki, jogsit nem adnék neki nem hogy terepjárót.
Amúgy meg barátod szívja meg mert KRESZ szerint segíteni kell a másikat előzésben.
Én ezt nem értem .... Ha én sietek, engem nem szoktak előzgetni ...
maci
Egy motoros vagyok...Hallod ember en engem tudod mennyire nem erdekel a "dzsipped" ha en elozok te tekerhetned barmerre a kormanyt en motoromra jut 180 Loero 180 kg ra es nem tart semennyibe 3 asba kereken megelozni : ) sot meg le is nezem a nagy dompert mert lomha es nem bir semmit csinalni csak fo a sajat levebe...Ha tekintelyt szeretnel ajanlom suzuki hayabusa vagy kawasaki zzr 1400..ezekkel siethetsz es nem nagyon fognak lenezni
udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!