Mit választanátok, ha nyernétek egy motort, és a 2 közül kéne vállasztani: Honda VTR 250, Honda CBR 250 R (új) melyiket vállasztanátok?
Ja bocs. Utána néztem googléban és valóban van új CBR.
http://www.youtube.com/watch?v=1dtsuSM9Keg
Sor 2 ? :/ Kár h elhagyták a jó öreg sor 4-et. Akkor így énis a VTR-t választanám. Kb egy erősek lehetnek de a VTR kényelmesebb biztos.
mind2 durvajól néz ki. a CBR kicsit a VFR 1200-ra ütött, a VTR meg olyan Monsteres :D
VTR: 30LE 22NM V2-es vízhűtéses jó fogyasztás
5-sebességes váltó (ez hátrány a CBR-rel szemben) mechanikus sebességmérő elöl 2, hátul 1dugattyús tárcsafék
CBR: 26LE 23NM (nem sor2-es, hanem) egyhengeres vízhűtéses a fogyasztása neki is jó 6sebességes váltó digitális sebességmérő elöl 3, hátul 1dugattyús tárcsafék
-nem, sajnos nem nyertem :D csak azért így tettem fel a kérdést, mert nem akartam, hogy az árakba menjetek bele (bár a CBR-re még nincs akasztva cédula, de biztos, ami biztos :) ).
aki nem ismeri:
CBR 250r: [link]
VTR 250: [link]
továbbra is várok válaszokat. köszi az eddigieket :)
én a CBR-t választanám :)
most az a -4 lóerő nemsok :D
szerintem a cbr sportosabb, de ugyanazt az élményt minimum tudja nyújtani, mint a kényelmes túrázgatós vtr
4 ló erő az itt nem számít
én a cbr-t választanám nagyon tetszik, de a vtr is de az nem annyira
ha vehetnék, akkor cbr-t vennék, de csak ha egy árba lennének, amit kizártnak tartok, ezért vtr
kösz az értelmes válaszokat :)
szerintem a CBR nem lesz sokkal drágább a VTR-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!