Ha elakarják rabolni a kocsim, adjam oda a kulcsot?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy autót lehet pótolni az életemet, meg nem, de ha valaki oda jön, pl egy parkolóban, hogy adjam oda a kulcsot, akkor mit tegyek? Aki oda jön egy késsel, pisztollyal, az nem viccel, és meg is próbál majd ölni, ha ellenkezek? Nincs több milliós autóm, de nem tudom mennyi az esélye, hogy megint látom, ha elviszik...
40/F. Az előbb :PAJZS TECHNOLÓGIÁT akartam írni....
2010. dec. 20. 13:31
12/15 anonim válasza:
Pajzs teknológia? Fegyvertartási engedély, .45-ös kaliber és minden meg van oldva. Nekem ez a Pajzs teknológia. 100%-osan működik, és nem csak az autót védi! Legalábbis ha én a közelbe vagyok akkor a kocsit nem viszik el!
2010. dec. 20. 18:08
13/15 anonim válasza:
Ez így elég jól hangzik,de,ha nem vagy rendőr,akkor b.szhatod a 45-öst.Egyébként szívem szerint(lehet,azért,mert olyan környéken nőttem fel)egy MP5-tel a kabátom alatt mászkálnék.Nem vagyok fegyvermániás és a legkevésbé sem szeretném használni,de egyszerűen annyira felbosszantom magam azon,hogy ilyenek történnek.És,ha tennék ellene valami hatásosat még én szívnám meg,mert nem várok a rendőrre,aki,lehet,hogy fordítva fogná meg a pisztolyát,ha arra kerülne a sor...
2011. febr. 18. 19:33
14/15 anonim válasza:
béreld ki chuch norris-t! ő megvéd!;)
2011. febr. 18. 21:29
15/15 anonim válasza:
Ellophatatlan autó nincs, csak kevés elszántság. :)
A mechanikus védelem, pl. váltó vagy kormányzár segít ha lábon akarják elvinni, mert hosszabb idő vagy feltűnőbb elfűrészelni/vágni. Aki meg elég képzett ahhoz hogy beépítsen és beállítson egy komplett elektromos rendszert valószínűleg arról is tud valamit, hogy mi a módja az ártalmatlanításnak.
A legbiztosabb a nagyon forgalmas helyen - mármint ahol sok a járókelő - parkolás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!