Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha elakarják rabolni a kocsim,...

Ha elakarják rabolni a kocsim, adjam oda a kulcsot?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy egy autót lehet pótolni az életemet, meg nem, de ha valaki oda jön, pl egy parkolóban, hogy adjam oda a kulcsot, akkor mit tegyek? Aki oda jön egy késsel, pisztollyal, az nem viccel, és meg is próbál majd ölni, ha ellenkezek? Nincs több milliós autóm, de nem tudom mennyi az esélye, hogy megint látom, ha elviszik...

Szokott előfordulni ilyen eset itthon?

2010. dec. 20. 09:23
1 2
 1/15 anonim válasza:
40%
barátnőmet késsel ki akarták rabolni, erre ő szó nélkül továbbment a srác meg lelépett... uh emberfüggő hogy hogy reagál:)
2010. dec. 20. 09:30
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
a szomszédom autoját igy akarták ellopni h benne ült a szomszédom, de mivel az auto kodot kér inditásnál igy mikor kést tettek oda neki ö szépen kiszállt és mondta h vigyék az autot, de nem tudták beinditani igy elszaladtak
2010. dec. 20. 09:37
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Engem a 15 ezres biciklimért akartak megkéselni. 50 másik ember között, zebrán, lámpánál várakozva. Senki nem tett semmit, én se figyeltem rá, ez összezavarta. Eltette a kést, azt mondta majd még találkozunk. Alig várom, azóta nem megyek sehova üres kézzel...
2010. dec. 20. 09:37
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
na ezért hordok magamnál gázpisztoly, engedéllyel, pepperrel, CS-sel, mindennel :)
2010. dec. 20. 09:39
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
gázpisztolyhoz miota kell engedély???
2010. dec. 20. 09:46
 6/15 anonim válasza:
41%
Komolyabb gázpisztolyhoz kell engedély. De ha jól tudom, mindet be kell jelenteni a rendőrségen. Viszont a kérdésre a válasz, így tudod kiküszöbölni, hogy tényleg elvigyék, hogy számkódot szereltetsz be. Mint amit előttem is írnak. Könnyű megszokni, és nem tudják ellopni. Sokan nem futnak el, ha szembeszállsz, erre figyelj! Párom mentős volt sok-sok évig, jó sok fehér embert késeltek meg a tudjuk kik...
2010. dec. 20. 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
44%

09:46

viseléséhez kell engedély, tehát ha ki akarod magaddal vinni a házból, töltve, természetesen

az otthon tartáshoz nem kell, otthon gumit is tarthatsz engedély nélkül, arra viszont nincs engedély, hogy kivihesd, nem is viheted

2010. dec. 20. 10:19
 8/15 anonim ***** válasza:
61%

az erőszakos autó rablást magyarosrszágon nagyon szigorúan büntetik, autoriszatós boltba mondták nekem, amikor rablásgátlós autoriasztót akartam(annyi hogy amikor kinyitod a kocsit a riasztóval, akkor indítás után plussz egy titkos kapcsolót megkell nyomnod, mert különben kb 50 métert tudsz menni a kocsival). erre mondta h feleslges, mert nem fogják így ellopni, inkább kifigyelik a szokásaidat és amikor nem vagy ott elviszik.

ha régi az autó és viszonylag gyakori, akkor azért, alaktrésznek, ha új és gyakori akkor azért alkatrésznek, ha csak simán új, akkor meg külfönfön eladják.

egy rendes idításgátlóval plussz egy rablásgátlós autóriasztóval megnehezítheted az autótolvajok dolgát, vagy egy beépített változárral. én ugy vagyok vele h az 1 milliós kocsit ha elakarják lopni, x tipust, akkor olyat keresnek amibe nincs semmi védelem, mert ugye sok 1 milliósba nem rakat a gazdája semmit. akkor meg minek bajlódjon a tolvaj olyannal amibe esetleg több védelem is van.

ezeknek az elektromos védelmeknek a hátránya az h leszívják az akksit, szal ha egy hétig nem ahsználod, főleg iylen hidegbe akkor lehet lemeríti.

a kérdésre válaszolva, csinálj úgy mintha észre sem vennéd, menj tömegbe, húzd az időt, tömegbe már nem lesz annyira bátor, viszont amikor akár egy 4cm-s bökőt a vesédhez nyom és érzed akár kabáton át, akkor nem igazán gondolkozol..

2010. dec. 20. 10:24
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
Én oda nem adnám. Másképp büntetik az autólopást, mint a súlyos testi sértést/gyilkosságot, úgyhogy ők is inkább a félelemkeltésre játszanak, mint hogy meg is tegyék. Kivéve, ha beszámíthatatlannak látszik, pl. látszik rajta, hogy bedrogozott vagy ilyesmi. Akkor megkapná a kulcsot, meg hívnék rendőrséget és mentőt azonnal.
2010. dec. 20. 11:52
 10/15 Főzős Laci ***** válasza:
44%

Én konkrétan a Pjzs Technológiás Vémár rendszert javaslom beszereltetni az autódba,mert ez gyakorlatilag a tréler kivételével mindentől véd! 2 db ún.riasztós kis távirányítót adnak hozzá,és ennek a hatástalanítása nélkül,a még járó motor az ajtó becsukása után 2 perccel az egész autót letiltja,megállítja és bömböl a szirénája!!!

www.lophatatlan.hu= Ne késlekedj,nézz utána! A cégvezető:Tímár László= egy korrekt ÚRIEMBER! 40/F

2010. dec. 20. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!