Ha elakarják rabolni a kocsim, adjam oda a kulcsot?
Tudom, hogy egy autót lehet pótolni az életemet, meg nem, de ha valaki oda jön, pl egy parkolóban, hogy adjam oda a kulcsot, akkor mit tegyek? Aki oda jön egy késsel, pisztollyal, az nem viccel, és meg is próbál majd ölni, ha ellenkezek? Nincs több milliós autóm, de nem tudom mennyi az esélye, hogy megint látom, ha elviszik...
Szokott előfordulni ilyen eset itthon?
09:46
viseléséhez kell engedély, tehát ha ki akarod magaddal vinni a házból, töltve, természetesen
az otthon tartáshoz nem kell, otthon gumit is tarthatsz engedély nélkül, arra viszont nincs engedély, hogy kivihesd, nem is viheted
az erőszakos autó rablást magyarosrszágon nagyon szigorúan büntetik, autoriszatós boltba mondták nekem, amikor rablásgátlós autoriasztót akartam(annyi hogy amikor kinyitod a kocsit a riasztóval, akkor indítás után plussz egy titkos kapcsolót megkell nyomnod, mert különben kb 50 métert tudsz menni a kocsival). erre mondta h feleslges, mert nem fogják így ellopni, inkább kifigyelik a szokásaidat és amikor nem vagy ott elviszik.
ha régi az autó és viszonylag gyakori, akkor azért, alaktrésznek, ha új és gyakori akkor azért alkatrésznek, ha csak simán új, akkor meg külfönfön eladják.
egy rendes idításgátlóval plussz egy rablásgátlós autóriasztóval megnehezítheted az autótolvajok dolgát, vagy egy beépített változárral. én ugy vagyok vele h az 1 milliós kocsit ha elakarják lopni, x tipust, akkor olyat keresnek amibe nincs semmi védelem, mert ugye sok 1 milliósba nem rakat a gazdája semmit. akkor meg minek bajlódjon a tolvaj olyannal amibe esetleg több védelem is van.
ezeknek az elektromos védelmeknek a hátránya az h leszívják az akksit, szal ha egy hétig nem ahsználod, főleg iylen hidegbe akkor lehet lemeríti.
a kérdésre válaszolva, csinálj úgy mintha észre sem vennéd, menj tömegbe, húzd az időt, tömegbe már nem lesz annyira bátor, viszont amikor akár egy 4cm-s bökőt a vesédhez nyom és érzed akár kabáton át, akkor nem igazán gondolkozol..
Én konkrétan a Pjzs Technológiás Vémár rendszert javaslom beszereltetni az autódba,mert ez gyakorlatilag a tréler kivételével mindentől véd! 2 db ún.riasztós kis távirányítót adnak hozzá,és ennek a hatástalanítása nélkül,a még járó motor az ajtó becsukása után 2 perccel az egész autót letiltja,megállítja és bömböl a szirénája!!!
www.lophatatlan.hu= Ne késlekedj,nézz utána! A cégvezető:Tímár László= egy korrekt ÚRIEMBER! 40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!