Szerintetek jó ötlet, ha a haverokkal veszünk egy ladát hülyülés céljából? (nincs jogsink) 16/f
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 22:12
21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Átgondolom..
2010. dec. 20. 17:50
22/25 anonim válasza:
A korábbi válaszadóval egyet értek hogy vegyél egy kormányt! Vannak olyan autószimulátorok amik valósághűk! Ilyen például a Live for Speed nevű szimulátor! Azon a szimulátoron tanultam meg egy csomó mindent. Volt egy gyerek az utcánkba aki jogsi nélkül vezetett ugyanúgy egy ladát...rendőr megfogta..mert a mezőig is van út!!!és tipikus törvényszerűség hogy akkor kap el a rendőr mikor nem kéne...Visszatérve megbüntették és eltiltották.Én pedig azóta levizsgáztam(elsőre sikerült minden) és 4éve balesetmentesen közlekedek:) pedig télen-nyáron is szoktam rallyzni:)
23/25 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan ha tényleg csak mezőn használjátok. De ha kimentek a mezőre és ha csak 50 métert is kell menni úton akkor viszont ott nagyon ésszel legyetek és ott ne hülyüljetek. És ittasan ne vezesetek hiába nincs jogsitok amit igy nem is tudnak el venni ha meg isztok egy űveg sőrt is és menni akartok akkor legalább várjatok 1 órát mire ki megy az a pici is. Nekem is volt egy csak az ki volt csővezve el voltunk vele. :D
24/25 anonim válasza:
falusi válasza:
mi is vettünk 1 wareszt,4üteműt és csak szántóföldön mentünk vele....sokkal jobb úgy megtanulni vezetni,bánni a kocsival mintha csinálnád a jogsit és 1x ülnél volán mögé...
25/25 anonim válasza:
Ha jól számolom, 26-27 évesek vagytok. Hogy megy az élet? A Ladát megvettétek? Azóta van jogsitok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!