Opel Corsa C 1. 0 Cosmo belső világítás?
Figyelt kérdés
Vettem egy 2005-ös Opel Corsa-t.
Volt már pár fajta autóm, de ezen egyszerűen nem találom hogy hogy kell a benti lámpát (visszapillantó feletti) felkapcsolni.
Nem tudja vki?
Köszi!!!
2010. dec. 19. 10:39
1/5 anonim válasza:
Pofonegyszerű, bár én sem jöttem volna rá magamtól. Kihúzod a világítás kapcsolóját! Az F Astrámban legalábbis így volt, gondolom a Corsára sem változtatták meg ezt a módot :)
3/5 A kérdező kommentje:
Helyesbitenék, nem kihuzni kellett hanem benyomni.
De igy azért már sikerült rájönni.
Köszi tényleg, sose jöttem volna rá, főleg, hogy csak német kézikönyvem van és egy szót se beszélek németül.
Kösz mégegyszer.
2010. dec. 19. 15:00
4/5 anonim válasza:
Nálam még kihúzni kellet, de akkor jó tudni! :)
5/5 anonim válasza:
Az első válaszoló a fényszóró kapcsolójára gondolt? Mert nekem a belső lámpánál nincs semmilyen kapcsoló csak maga a lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!