Nulla gyakorlattal nehéz elvégezni az "A" jogsi tanfolyamot?
Sosem motoroztam még, de szeretnék. Tavasszal leszek 21, úgyhogy csinálhatnám egyből az A-t. Sajnos nincsenek motoros ismerőseim, itthon is csak valami babettához hasonló van, amivel nem hiszem, hogy többre mennék, mint a biciklizéssel. :(
Ha azonnal A-t csinálok, akkor hány köbcentis motorral oktatnak? Nem túl erős elsőre?
Előadod az oktatónak a történeted aztán először 125 el kezdesz ha azzal megy akkor mehet a 400CC.. Nagy A ra vizsgázol természetesen, külön A1 et hülyeség, így is elég lóvé...
Persze mindennel lehet lassan menni, csak egy nagyobb gép nem bocsájtja meg a hülyeséget. R6 on huzol 2mm gázt aztán 6000 ren van a fordulat... :D
Mindenképp tartsd be a fokozatosságot. Ha még nem motoroztál vegyél egy kisebb motort.
Sajnos az ilyen kezdő fiatalok szokták felkarcolni az aszfaltot.
Egy motoros barátom cross motort ajánlott kezdésnek.
Hát ezen ne izgulj egyáltalán.A kis motort is ugyanolyan vezetni mint a nagyot(technikailag értem)csak nagyobb a tömege.De van nekik kisebb motorjuk is(pont azok miatt akik csak A1-et akarnak)és majd azon megtanulod az alapokat meg a rutinozást.
Szerintem egyből az A-t tedd le,szétbontani hülyeség.
Aztán vegyél egy MZ-t azzal könnyü is menni meg megtanulsz rajta szerelni is.
A menetszél borzolja a szőrt a mellkasodon!
Előző vagyok,csak egy kis korrekció :)
A nagymotor is ugyanolyan mint a kicsi technikailag csak nehezebb.
Köszi a válaszokat!
Szétbontani semmiképp nem akarom, annyi pénzem nincs. Bár ha tényleg drágább, mint a B, akkor amúgy sem lesz, mert először hajóra akarok, az fontosabb.
A B-s jogsit is úgy kezdtem, hogy előtte kb 5 percet vezettem öregapámmal egy üres parkolóban, de szerencsére elég hamar belejöttem.
Attól nem félek, hogy friss jogsival a fán kötök ki, mert ésszel vezetek. Az 1.4-es Ignis után a 150 lóerős családi autót vezettem, mégse lett semmi bajom. Csak akkor nyomom a pedált, ha lehet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!