Hát sok nem kell hozzá az biztos.A kisebbség miatt már a 8.osztály meglétét, mint kritériumot is eltörölték tehát bárki megcsinálhatja,írni olvasni sem kell hozzá.Sőt szerintem nekik a gyakorlatot sem kell végigvezetni,legalábbis én még nem láttam cigány tanulóvezetőt! :)
A jogosítvány nem nehéz,főleg hogy virágzik a korrupció.Amihez ész kell az maga a "közlekedés" inkább.
2010. dec. 18. 18:40
12/19 anonim válasza:
Sajnos az.
Mára eljutottunk oda, hogy a jogosítvány szinte alkotmányos jog, ahelyett, hogy kiváltság lenne.
Lehet, hogy szigorú vagyok, de én a most jogosítvánnyal rendelkező emberek legfeljebb ötödének adnám meg az engedélyt.
2010. dec. 18. 19:32
13/19 anonim válasza:
Fogadjunk, azok a fiatalok mondják ezt, akinek már megvan (de mondjuk 1 éven belül szerezték meg). Csak jár a szájuk, képmutató banda. Aki könnyen megcsinálta, örüljön neki, de akkor ne verje a nyálát!
2010. dec. 19. 00:25
14/19 anonim válasza:
Amikor még anno tanultam vezetni, az oktatómat pont kérdeztem, hogy vannak-e cigány tanulóvezetők is, találkozott-e már velük. Azt mondta igen, de azt mondta nekik, hogy keveset ér rá, sok tanulója van, nem tudja őket elvállalni, hogy lekoptassa őket. Rendre átirányítja máshoz mindig a cigányokat. Amit meg is értek. Én sem kockáztatnék, mert még menetközben is ellopná a felnimet, hogy vigye a színesfém telepre.
2010. dec. 20. 10:09
15/19 anonim válasza:
Igazolt 1.5 millió km van 16 éve van jogosítványom, minden létező kategóriából, és egyet értek azzal aki azt mondta a közlekedők 1/5 azonnal elvenném a jogsit. A probléma ott van hogy nagyon hamar azt hiszik tudnak vezetni. Nagy pofával beleugatnak mindenbe, mint ha tudnának valamit is....Sajnos a jogsi is már üzlet és mint minden üzletnek az a lényege hogy minél nagyobb legyen a forgalom. Nem nehéz a B kategória, mindenki meg tudja csinálni, de a PÁV-ot se tartom semmire. Nekem van PáV II-III, de semmit nem ér és értelme sincs. A PÁV I is csak lehúzás és azért van hogy fizess ...
2010. dec. 20. 10:34
16/19 anonim válasza:
Igen. 2 hónap alatt meg volt minden (igaz 3 éve nyári szünetben).
21/l
2010. dec. 20. 11:39
17/19 anonim válasza:
Inkább felnőtt játék,mert kiskorú nem vezethet személykocsit.Van akinek nehéz,van akinek nem.Láttam már olyan buta embert jogsit szerezni aki csak ép bukdácsolva végezte el a 8általánost és elsőre vette az összes akadályt és láttam egyetemet végzett férfit aki jónéhányszor megbukott,kreszből és vezetésből is mikorra megszerezte.
Szerintem döntse el mindenki maga hogy Neki mennyire volt "gyerekjáték" és mennyire nem!
2010. dec. 20. 11:54
18/19 anonim válasza:
Nem nehéz. Még 8 általános se kell hozzá.
Akit kicsit is érdekel a vezetés az le tudja tenni.
2010. dec. 20. 12:53
19/19 anonim válasza:
Mindenki meg tudja szerezni, kérdés, hogy mennyi idő alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!