A B kat. Jogosítványt megcsinálni tényleg gyerekjáték?
Azt mondják, az annyira egyszerű, hogy nem igaz. Szinte bárki megcsinálja.
Tényleg gyerekjáték?
Az első válaszolóval 100%-g egyetértek.Nem nehéz megszerezni,de egyáltalán nem gyerekjáték.Elvégre is egy 1 tonnás vasdarabot irányítasz átlag 90km/órás sebességgel.
Személy szerint nekem nincs bajom a jelenlegi korhatárral,én is 18 évesen szereztem meg annó a jogsim.Egy kezdő vezető a friss jogsijával 28 évesen is kezdő vezető.Ezen a tényen nem lehet változtatni.
A korhatár emelése helyett én inkább egy alapfokú pszichológiai vizsgálatot vezetnék be.Mint a fegyvertartási engedélynél.Vagy legalább egy PÁV III. vizsgát,mielőtt elkezdené a tanfolyamot.Így elég sok balesetet el lehetne kerülni.
Ez csak személyes vélemény.Elhatárolódom mindenféle vitától! :)
Nem.. nem egyszerű,mert könnyű megbukni,pl egy jobb kezes elnézése és meg is buktál.
A KRESZ megírása is sokaknak nehéz,sokan megbuknak elsőre.
Rutin vizsgából is előfordul,de forgalmi vezetésből még többen véreznek el,főleg az izgalom okozta lámpaláz és figyelmetlenség miatt.
Utolsó! Ott a pont! Tényleg elk*rtam!
Nem úgy gondoltam az átlag 90-et ahogyan azt értelmezni kell!Bocsi!
Úgy értem,hogy relatíve keveset megy az ember lakott területen és autópályán.Amúgy sem tartják be a sebességhatárokat.Amire én gondoltam,hogy a legtöbb esetben főútvonalon haladunk 90-es tempóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!