Mire kell figyelni egy BMW 320D vásárlása előtt?
Egy ilyenre gondoltam, tehát használt és mindenképp dízel. Mi az amire különösen oda kell figyelni? Gondolok itt pl arra hogy max hány km-el érdemes venni és hasonlók.
Külföldön tervezem a vásárlást mivel jó 2-3 ezer euróval olcsóbban jövök ki, ha ott veszem, mert megmarad a német rendszám...
Előbb még kihagytam valamit: a szervíz költségek tényleg hatalmasak tudnak lenni?
MA 09:26
Te meg rohadt irigy vagy, és hozzászólásod semmit nem ér, bunkózol.
200 ezer km felett azért én már nem biztos hogy megvenném. És tényleg drága a szervíz. Viszont nekem egy 98-as 320D-m van az is két literes dízel. Autópályán 8 liter, városban 10.
Arra figyelj, hogy autókereskedőtől ne vegyél semmit!
Régi, de igaz mondás, hogy "autókereskedőnek akkor se higyj, ha ló legel a sírján."
A kilómérerek számát szorozd be 2-3-al, akkor talán reális értéket kapsz.
Lényeg, csak leinformálható szervízkönyves autót vegyél, mert a nepperek csodákra képesek. Kicserélik a kifényesedett, kopott kormányt ha kell. Pedálgumit, áltószoknyár is cserélgetnek, hogy hihető legyen a visszatekert kilóméter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!