Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire kell figyelni egy BMW...

Mire kell figyelni egy BMW 320D vásárlása előtt?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ilyenre gondoltam, tehát használt és mindenképp dízel. Mi az amire különösen oda kell figyelni? Gondolok itt pl arra hogy max hány km-el érdemes venni és hasonlók.

2010. dec. 18. 00:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A pénzedre nagyon figyelj...
2010. dec. 18. 00:25
 2/15 A kérdező kommentje:

Külföldön tervezem a vásárlást mivel jó 2-3 ezer euróval olcsóbban jövök ki, ha ott veszem, mert megmarad a német rendszám...

Előbb még kihagytam valamit: a szervíz költségek tényleg hatalmasak tudnak lenni?

2010. dec. 18. 00:31
 3/15 anonim ***** válasza:
háát a 20 éves bmw-nek óriási volt a szervízköltsége nemhogy ennek :S
2010. dec. 18. 01:06
 4/15 anonim ***** válasza:
hát ebben marha sok km van és az ülésén is látszik, és ha dízel ha nem ez rohadt sokat zabál ahhoz képest
2010. dec. 18. 10:42
 5/15 anonim ***** válasza:

MA 09:26

Te meg rohadt irigy vagy, és hozzászólásod semmit nem ér, bunkózol.

200 ezer km felett azért én már nem biztos hogy megvenném. És tényleg drága a szervíz. Viszont nekem egy 98-as 320D-m van az is két literes dízel. Autópályán 8 liter, városban 10.

2010. dec. 18. 12:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez még éppenhogy be van járódva, ilyet nyugodtan vehetsz. Bár a 6 hengeres modelleket jobban ajánlom.
2010. dec. 18. 12:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Figyelj oda mert könnyen hengerfejesek lesznek!! Inkább 530d-t vegyél. (e39) Jó ha tudod, hogy egy használt bmw-re rendszeresen kell költeni. Amúgy jó kis autók! Ha egy HBT-284 rendszámú kék 320d-t kínálnak, meg ne vedd mert az az enyém volt! (Zala megyében van jelenleg)
2010. dec. 18. 14:18
 8/15 anonim ***** válasza:

Arra figyelj, hogy autókereskedőtől ne vegyél semmit!

Régi, de igaz mondás, hogy "autókereskedőnek akkor se higyj, ha ló legel a sírján."

A kilómérerek számát szorozd be 2-3-al, akkor talán reális értéket kapsz.

Lényeg, csak leinformálható szervízkönyves autót vegyél, mert a nepperek csodákra képesek. Kicserélik a kifényesedett, kopott kormányt ha kell. Pedálgumit, áltószoknyár is cserélgetnek, hogy hihető legyen a visszatekert kilóméter.

2010. dec. 18. 15:38
 9/15 anonim ***** válasza:
áltószoknyár = váltószoknyát
2010. dec. 18. 15:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát én fix, hogy nem venném meg. BMW, 200000km, lelakott is. Valószínűleg hajtották is (mint a BMW-k 95%át).
2010. dec. 19. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!