Én személyesen nem ismerek olyat,akinek elszakadt volna menet közben,mindenki csak "hallott" róla és úgy aggódik.
Tudom hogy fontos cserélni,de nem lehet hogy ha az ember nem üti a gépet hanem normálisan közlekedik vele akkor nem fog elszakadni?Persze időnként kell cserélni is persze,csak a két csere között úgy értem.
Hőbörgők kíméljenek.
2010. dec. 11. 14:19
1/8 anonim válasza:
De, el fog szakadni, mert kopik, és semmi sem örökéletű. És ha elszakadt, onnantól már b.asz.fújhatja az ember...
2010. dec. 11. 14:27
2/8 anonim válasza:
Nekünk már szakadt el+ugrott is át vezérlés rossz szíj miatt...
2010. dec. 11. 14:46
3/8 anonim válasza:
Nekünk is már szakad el,de semmi baja nem lett a motornak.Azóta csere és már több éve ugyanúgy megy.
2010. dec. 11. 15:23
4/8 anonim válasza:
poénkodó autónak egyszer vettünk egy renault-ot, és annak szakadt el kint az erdőben a vezérműszíja, kb 2 kilómétert toltuk a kocsit az erdőben, és amikor hazaértünk, rájöttünk hogy a szelepek kicsit közeli kapcsolatba kerültek a dugattyúval.
2010. dec. 11. 15:36
5/8 anonim válasza:
nekem is szakadt el Sierra-n.
nem lett semmi baja, vettem egyet az autósboltban, és az utcán kb fél óra alatt visszaraktuk.
utána ment tovább mintha mi sem történt volna.
2010. dec. 11. 15:54
6/8 anonim válasza:
Igen, némely autónak semmi baja nincs, ha szakad a szíj, mert egyes autókban ki van alakítva a szelephely a dugattyúkban, így nem tudja elérni. Viszont, minél nagyobb az erő, és minél kisebb a motor, annál kevesebb lehetőség van erre. Az újabb autókban, ha elszakad a vezérműszíj, jobb esetben csak 1-2 dugattyút, és szelepet kell cserélni...
Jobb kicserélni, mint dugókat, szelepeket venni a sérült hengerfejbe...
2010. dec. 11. 18:39
7/8 anonim válasza:
Nekünk is Renault-al elszakadt (Egyik kerék letört, eltépte) és 200k volt a javítás.
2010. dec. 11. 19:44
8/8 anonim válasza:
Nekem nem szakadt el, de nagyon el volt kopva! Igen észre is vettem, hogy gond van hisz menet közben halt meg alattam az autó. Szerelési díjjal, garanciával 150 ezer forintomba került ez a mutatvány, jobb kicserélni időben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!