Nem indult el, miért?
Van egy 93-as coltom 2 hete vettem hoztam haza. Hazafelé 50 km után menet közben leállt, kis idő múlva elindult és haza tudtam vele jönni. Másnap nem indult egyáltalán, elvittük szerelőhöz átnézte szétkapta nem tudta mi a baja, aztán mondta h hagyjuk ott jön a kollégája aki autóvillamossággal foglalkozik és ő majd kiméri... aztán hívtak h nem tudták kimérni, mert elindult azóta (1 hete) minden nap indul, de félek mikor hagy ott valahol!
Mi lehet ez?
De amikor leáll, akkor ha megpróbálod elindítani, mi történik? Gyujtás, önindító és semmi? Csak teker?
Ez így elég sokminden lehet, komputer, gyujtás, üzemanyag szivattyú.
[OFF]
Ööö, az előző válaszoló igen okos dolgot írt, simán visszaviheted oda, ahol vetted. Legyen az bármilyen bódés nepper is, ha van számlád a vételről. Az autó minimum egy évig garanciás bármiféle garanciapapír nélkül. Ha a hibáról nem tájékoztattak (nincs a szerződésben), ergó rejtett hiba, azt köteles megcsináltatni, a saját költségén. Tökmind1 mi van a szerződésben, hacsak nem az, hogy ez a konkrét hibája van a kocsinak.
Persze filléres dolgokért lehet nem éri meg a huzavonát.
[ON]
Lehet pl trafó is, bár az inkább bináris működésű, azaz egyszer még megy aztán hirtelen többé nem.
Az üzemanyag szivattyú, benzinnyomás mérés is érdekes lehet. Lehet a szivattyú hibás reléje is akár. Elég sok elektromos nyűgje lehet, így nagyon nehéz megmondani, a legjobb ha olyan szerelőre bízod akiben te is megbízol.
A legjobb az lenne, ha beszélnél a nepperrel és ha nem hajlandó saját költségén megcsináltatni, elviszed márkaszervízbe az autót, megcsináltatod rajta amit kell, majd a számlával visszamész és ha nem fizeti ki, beperelheted. Lényeges, ezt az egészet vázold neki, és csak azután hajtsd végre :)
Sajnálom h kifogtad a szart :(
köszi a válaszokat!
Még annyit tennék hozzá, hogy magánszemélytől vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!