Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi Q7 V12 TDI vélemények?

Audi Q7 V12 TDI vélemények?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 22:40
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

ha mar kozep akkor a bmw 330dxdrive 13700000-rol indul

az audi a4 13500000

na itt lehet hogy a bmw a legjobb a technikai adatok alapjan itelve :)

2010. dec. 14. 15:54
 32/56 A kérdező kommentje:

ja igen ha annyira BMW, akkor a 7 activehybrid a legjobb!!!

Igazabol nekem is az egyik kedvenc autom :D

Keveset fal, megy 250-et, 0-100 4.9 alatt!!!!!! FASZA :D

2010. dec. 14. 15:56
 33/56 anonim ***** válasza:

Nyugi van már, a gyorsulás kit érdekel ilyen szinten? Megy mint a zállat, annyi. 250-el úgysem mész soha, a végsebesség nem is számít.

És egyrészt halkan jegyzem meg, hogy a 730d alapára 19,9 millió, másrészt ha húszmilláért veszel autót akkor már pont leszarod. És elég hülye az (legalábbis szerintem, bár Vályi Pista hasonlókat írt, lásd: [link] ) aki egy fapados luxusautóval jár, pedig annyiért egyel kisebb kategóriában már fullos közelit kapni.

És az A8 messze nem egy kategória a 7errel.

2010. dec. 14. 19:14
 34/56 Huron válasza:

Ne hasonlitsuk az osszkerekes xdrive BMW 330d-t az audi 2 literes dizel elsokerekes Audihoz!

mindketto 13.5

ennyiii

2010. dec. 14. 19:39
 35/56 anonim ***** válasza:

hát az A8 klasszisokkal jobb a 7 béemvéné

sokkal szebb, nagyobb, praktikusabb, kevesebbet eszik, nagyobb, erősebb a mocija, jobb a légellenállási együtthatója, had ne soroljam még

2010. dec. 14. 20:48
 36/56 Huron válasza:

Persze, egyik tipus ebben ,jo a masik abban szebb.

NEkem ennyi megjegyezni valom volt, ha a kategoriakban a BMW-t adjak a legolcsobban, a tobbit dragabban!

2010. dec. 14. 20:57
 37/56 anonim ***** válasza:

Lehet itt az adatokon lovagolni meg egyezkedni de szerintem nincs értelme.

Miota ezt az oldalt látogatom nekem egy dolog nagyon feltünt hogy, minden kocsi sz@r a bmw a legjobb, minden kocsi sokat eszik a bmw a legkevesebbet(söt egyesek szerint termeli is!), minden kocsi drága a bmw a legolcsobb, egyik kocsinak sincs presztizse csak a bmw-nek, minden a bmw talál ki a többiek csak lekoppintják, egyik kocsi se megbizhato csak a bmw... és még sorolhatnám reggelig. Egy kérdésem lenne! Mért van az hogy itt mindig a bmw-sekkel van a "baj"? Érdekes modom az opelesek, toyotások... nem szolnak be senkinek.De ti MINÍÍÍG mindenkinek. És mindíííg mindenkinek meg akarjátok magyarázni hogy a bmw a legjobb!Sorra linkelhetném be akár audis akár opeles kérdést hogy minig arrol van szó hogy ezek szarok begyél bmw-t.Ennyire nem lehettek szánalmasak...de ezek szerint.

Ha kell leírom nagy betükkel papirra hogy a bmw a világ legjobb kocsija és még el is küldöm postán csak végre hadjátok ezta folymatos fényezést!Jah és érdekes modon a bmw-s kérdésekre mindig kevés válasz érkezik!Innen is meglátszik hogy csak azért járok ide hogy másokat idegesítsetek. Pl.valamék nap is volt egy kérdés hogy vki tud valami jo bmw szerelöt.emlékeim szerint EGY válaszolo volt!!!(jah a kérdést meg ne is elemezzük...)

Ez a véleményem...

2010. dec. 14. 21:19
 38/56 anonim ***** válasza:
0%
a lényeg, hogy a bmw egy jó nagy adag KAKA , az Audi ezerszer jobb a merci meg tízszer :)
2010. dec. 14. 21:34
 39/56 anonim ***** válasza:
Egy álom. A sok barom irigy kutya meg maradjon inkább csöndben.
2010. dec. 17. 17:14
 40/56 Huron válasza:

Ha esetleg Ram is gondolsz, kedves valaszolo, akkor olvasd el jobban, hogy sehol sem irtam, hogy a BMW jobb, mint a tobbi. Osszehasonlitottam az arakat!

Vezethetne ebben az audi vagy a meci is, de nem! Bmw autok kategoriakban olcsobb, mint a tobbi. Fentebb irtam, miert.

Es hozzatettem, hogy nem rosszabbak a tobbi, vagy nem jobb a BMW, mint a tobbi!

Nem mindegy, hogy ez ezresert egy almat kapsz, vagy 3at! ;) Ettol meg az alma jo!

2010. dec. 17. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!