Audi Q7 V12 TDI vélemények?
Közútra túl nagy és felesleges, terepen semmi se ér, túl sokba kerül, (40 millió az alapára extrák nélkül), fele ennyiből jobb autót lehet venni. Csak azoknak érdemes megvenni akik szerelmesek ebbe a típusba. Munkába járásra teljesen felesleges autó, és ami kiverte nálam a biztosítékot hogy 1.100.000 ft a hátsó ülés könyöktámasza alá a hűtő. (pont ennyibe kerül egy BMW X5 autómata sebváltó vadi újonan)
Bár szerintem Audiból a Q széria, Merciből is az SUV osztály, és a BMW X széria teljesen felesleges (kivéve X6, bár az már nem teljesen SUV)
Nem jó semmire.
Terepen elakad, országúton meg legfeljebb egyenesen való haladásra való, de olyankor is zabál. Nem is keveset. Ráadásul 250-nél vége.
Amennyibe kerül kijön egy A6-os meg mellé egy TTS.
egyesek osszák a kérdezöt hogy milyen számalmas hogy ilyen kérdést tesz fel közben meg sok okostojásnak még jogsija sincs nem hogy kocsija és itt hajtja minden kérdésben hogy ez a kocsi is sz@r aza kocsi is fos nekem béemvééé kéne... közben a kapa kilog a szájábol. a bmw-röl meg annyit hogy már egy idö után unalmas h 2 percenkét szembe jön veled 5 abbol 2 majd szét hull...
A Q7-röl: nekem az egyik kedvenc autom DE csak kizárolag fehér szinben!!! Most nem irok rola "litvániát" egyszerüen csak imádom. Igaz sose lessz ilyenem .
Nagyon jo, es biztonsagos auto... nem te fogsz meghalni az utakon, ha atjon a savodba egy alsokozep.
Gazdagoknak, elet feltesbol, sok kruzolasbol, tokelestes tank!
Kérdező
1000Nm??? Ezen besírtam :D:D:D A veyron az 1000Nm.
vigyek 100 db-os papirzsebkendöt?
Lol, ne tessek feledni, hogy a dizel mociknak eleve hatalmas a nyomateka! A benzin mig loerokben, addig a dizelek alapjaraton a nyomatekban jeleskednek!
NEm csoda egy 12 hengeres Dizitol az 1000 nyutonmeter! :)
Jo kocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!