Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi Q7 V12 TDI vélemények?

Audi Q7 V12 TDI vélemények?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 22:40
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Az első pár negatív/szánalmas hozzászólást én írtam. Természetesen nem gondoltam komolyan, csak egyszerűen nem értem mi a f@szért kell ilyen kérdést feltenni? Mit várt a kérdező, mi volt a célja ezzel? Egy full luxus autóról mit lehetne írni itt pár mondatban? Ugyan már! Inkább szánalmas a kérdés maga, mint bármelyik válasz...
2010. dec. 10. 23:58
 12/56 anonim ***** válasza:

Közútra túl nagy és felesleges, terepen semmi se ér, túl sokba kerül, (40 millió az alapára extrák nélkül), fele ennyiből jobb autót lehet venni. Csak azoknak érdemes megvenni akik szerelmesek ebbe a típusba. Munkába járásra teljesen felesleges autó, és ami kiverte nálam a biztosítékot hogy 1.100.000 ft a hátsó ülés könyöktámasza alá a hűtő. (pont ennyibe kerül egy BMW X5 autómata sebváltó vadi újonan)

Bár szerintem Audiból a Q széria, Merciből is az SUV osztály, és a BMW X széria teljesen felesleges (kivéve X6, bár az már nem teljesen SUV)

2010. dec. 11. 05:05
 13/56 anonim ***** válasza:
52%
sok hülye van itt, aki leszólja ezt a csodás Audit, azért az Audi már igen-igen sokat le tett az asztalra, ez a Q7 6.0 V12 es meg egyszerűen gyönyörű, ha lenne annyi pénzem, hogy megvegyem és fenn tudjam tartani én nem gondolkodnék, hanem mennék és megvenném
2010. dec. 11. 09:49
 14/56 anonim ***** válasza:

Nem jó semmire.

Terepen elakad, országúton meg legfeljebb egyenesen való haladásra való, de olyankor is zabál. Nem is keveset. Ráadásul 250-nél vége.

Amennyibe kerül kijön egy A6-os meg mellé egy TTS.

2010. dec. 11. 12:37
 15/56 anonim ***** válasza:
50%

egyesek osszák a kérdezöt hogy milyen számalmas hogy ilyen kérdést tesz fel közben meg sok okostojásnak még jogsija sincs nem hogy kocsija és itt hajtja minden kérdésben hogy ez a kocsi is sz@r aza kocsi is fos nekem béemvééé kéne... közben a kapa kilog a szájábol. a bmw-röl meg annyit hogy már egy idö után unalmas h 2 percenkét szembe jön veled 5 abbol 2 majd szét hull...

A Q7-röl: nekem az egyik kedvenc autom DE csak kizárolag fehér szinben!!! Most nem irok rola "litvániát" egyszerüen csak imádom. Igaz sose lessz ilyenem .

2010. dec. 11. 14:55
 16/56 Huron válasza:

Nagyon jo, es biztonsagos auto... nem te fogsz meghalni az utakon, ha atjon a savodba egy alsokozep.

Gazdagoknak, elet feltesbol, sok kruzolasbol, tokelestes tank!

2010. dec. 11. 16:11
 17/56 anonim ***** válasza:

Kérdező

1000Nm??? Ezen besírtam :D:D:D A veyron az 1000Nm.

2010. dec. 11. 17:04
 18/56 anonim ***** válasza:

[link]

vigyek 100 db-os papirzsebkendöt?

2010. dec. 11. 19:29
 19/56 anonim ***** válasza:
Tényleg 1000 Nm kedves sokadik. A Veyron pedig 1001 lóerő, a nyomatéka pedig 1250 Nm. Ergó hülyeséget beszélsz, mi meg ezen röhögünk.
2010. dec. 11. 21:59
 20/56 Huron válasza:

Lol, ne tessek feledni, hogy a dizel mociknak eleve hatalmas a nyomateka! A benzin mig loerokben, addig a dizelek alapjaraton a nyomatekban jeleskednek!

NEm csoda egy 12 hengeres Dizitol az 1000 nyutonmeter! :)

Jo kocsi!

2010. dec. 11. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!