5 ajtós ford focusból kevés az 1.4 -es benzines?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 21:02
1/7 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, szerintem elég erős a motor,keveset fogyaszt, de tud menni ha nyomom a gázt ..
2/7 anonim válasza:
Gyenge, és bőven 8 liter felett eszik.
3/7 anonim válasza:
Bőven elég. Ha nem állatmódon mész vele, sokat lehet spórolni az üzemanyagon egy 1.6-hoz képest. Ráadásul a biztosítással is jobban jársz.
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg megéri egy erősebb motor, én inkább 1.8-assal venném. Mondjuk az 1.4-esnél csak erősebb van, az alapmotorok a legtöbb esetben a szükségesnél gyengébbek szoktak lenni. Az biztos hogy 60 év feletti vezetőknek már inkább ez való, de egy 20-50 év közötti egészséges férfi (vagy nő) ennél többet kell hogy igényeljen.
6/7 anonim válasza:
ha nem kapartatni akarsz vele meg gyorsulni mint állat akkor elég az 1.4-es
7/7 anonim válasza:
„Miért kell többet igényelni ?”
Azért mert az sem mindegy hogy ugyanazt a menetteljesítményt egy 1.4-es taposásával, vagy egy nagyobb motor kíméletesebb használatával éred el. Előbbi nyilván gyorsabban amortizálódik.
De mint mondtam ez igény kérdése, ugyanúgy az is hogy 55 cm-es vagy 1 méteres tévén nézed a Mónika sót. Vagy valami mást nézel esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!