Baj ha valaki télen nyááron téli gumival jár?
Figyelt kérdés
Én nem mi mindig az évszaknak, illetve az időszaknak megfelelő gumikkal járunk. Apósom tavaly előtt novemberben felrakatta a téli gumit és azóta azzal jár. Nem lesz ebből gondja pl egy téli csúszós napon? Mert,hogy annyira elkopok a gumija,hogy nem ér majd semmit amikor kéne?
lássátok nő vagyok, e nem értem mi a jó ebben.
2009. jan. 18. 09:43
11/14 anonim válasza:
Nem csak az a gond hogy a téli gumi nyáron jobban kopik (természetesen ez is) hanem ha a melegben meglágyul az anyaga, sokkal jobban tapad és ez kedvezőtlenül befolyásolja a fogyasztást. Én úgy hallottam, 100 km-en akár 2 literrel is többet ehet az autó ha nyáron téligumival mész, ami ha 6-8 litert fogyaszt az autó, plusz 25-30 százalék benzinköltség...
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm végül is nem az én problémám, nem az én költségem. Csak kíváncsi voltam.
2009. jan. 20. 10:47
13/14 anonim válasza:
Akinek autója van az ne legyen már annyira szűk látókörű,hogy spóroljon a gumikon,vagyis saját biztonságán.
14/14 anonim válasza:
Röviden összefoglalva baj, a bővebb magyarázat elolvasható ezen az oldalon: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!