Lada 2101. Kinek mi a véleménye róla?
Csak őszintén!Nekem ilyen van,meg vagyok vele elégedve.Nem cserélném el semmire.Nekem már megvan a véleményem róla,ami igen pozitív.Egyszerűen imádom!
Arra lennék kíváncsi,hogy általában mit gondolnak erről a típusról az emberek.
Afféle közvélemény kutatás.
A véleményem:
-öreg
-nem modern a formája és ez nekem nem tetszik
-nem korszerű a motorja
-sokat fogyaszt
-hangos
-nem felszerelt(nincs szervo, el.ablak, abs, centrál zár, klíma...)
-igaz hogy az út szélén is meg lehet szerelni de jobb egy olyan kocsi amit egyáltalán nem kell szerelni:)
12 éves kocsink van, 3 éve van nálunk, eddig sehol se hagyott ott és nem fogyaszt többet a Ladánál.
Inkább az ára kéne. :)
Abból vennék egy szerény kis lakást és lenne kocsim is,lakásom is.Na meg néhány milliót még el is tudnék raktározni. :)
Nekem ladám volt lesz és marad is! soha nem kell másik!Soha nem hagyott még cserben,nem is eszik 7 liternél többet elmegy árkon bokron ha kell, könnyű szervizelni ha jól bánsz vele meghálálja, ráadásul egy szép kinézetű ladával ugyan úgy fel lehet vágni mint egy mai sportautóval, motorja az egekbe tuningolható ha arról van szó (ja és víz alatt is elmegy (tapasztalat) nem az utcaival :D ...
Elektromos ablak szervó minek? minél több az elektonika annál töb hibalehetőség ráadásul minden autóban egybefüggő elektromos rendszer van minden függ mindentől (maguktól beindulnak amikor nem kéne és van baleset) ladánál ez nincs! Jó nekem is van benne el.ablak,centrálzár riasztó immobilizer meg egyéb nyalánkságok de ami a motorhoz fékhez kapcsolódik elektronika sosem lesz... ezen felül elektromos szervót is lehet bele rakni ha nagyon akarod!
Míg egy mai autót valami apró kis pl: műanyag törésért ami felel valami fékért mondjuk, el kell vinni szervízbe mert ott rohadsz az úton a ladánál egyszerűen kicseréled (10 perc alatt) és mehetsz tovább
Így van.És nem tömegtermék.Ladások barátok!
Országos szintű Suzuki találkozót még nem láttam! :)
Ja és persze ne felejtsük el,hogy a rallypályákat még mindig ezek a 40 éves technológián alapuló gépállatok uralják.
A/6-ban verhetetlenek,Balázs Öcsi 2x magyar bajnok volt Ladával.
És hát igen csak egy H csoportos Lada is szorongatja a WRC-s időket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!