Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada Samaránál vételáron...

Lada Samaránál vételáron felüli költségek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, első autónak szeretnék egy lada samarát venni olyan 200 ezer forint környékén, és olvasgattam utána, de még nem nagyon bírtam rájönni hogy konkrétan mik a kötelező járulékok az autó árán felül

Tudnátok segíteni hogy milyen járulékok vannak, és mennyibe kerülnének összesen egy 1.3-as lada samaránál?

Válaszotokat előre is köszönöm!!!

2011. okt. 28. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Eredetiségvizsgálat: 17.000 - 18.500 (köbcentitől függ)

Átírás (okmányiroda): 18 Ft/köbcenti + 6000 Ft forgalmi + 6000 Ft törzskönyv

Kötelező biztosítás: ez sok mindentől függ, nézz utána például a netrisk.hu-n

Amiket írtam, azok kb. árak, jelenlegi szabályozás szerint. Viszont úgy tudom, emelni akarják ezeket a költségeket, elég rendesen. Ha venni akarsz, még most tedd meg.

2011. okt. 28. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom az átírás..

Az jó drága..

vagy 80 e mire inden neveden van.

Amúgy a szamara elég megbízható kocsi. Nem egy veresenyautó de sokat bír. Első autónak én is csak ajánlani tudom.

2011. okt. 29. 01:17
 3/4 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm a hasznos válaszokat ! :)

Anno volt szamaránk és azalatt az 5 év alatt amíg megvolt egyszer állt meg, de az is akkor volt amikor hatalmas esőzés volt és nagy víz volt az utakon a városban és nem bírta :)

Nyugodtan bemertünk vállalni vele egy Kecskemét-Veszprém oda-vissza utat, mert nagyon megbízható volt, ezért érzem úgy h tökéletes lenne első autónak :)

2011. okt. 29. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
megbízhatóak a szamarak, de ha veszel, a legelső dolgod legyen a vezérműszíjat kicserélni, mert a kockákkal ellentétben ennek nem láncos a motorja. nekem is volt, megbízható autó. sok törődést nem igényel, minusz 20 alatt is pöccre indul. a hibája, hogy szeret rohadni, valamint átszakadt féltengely-gumiharangokkal nem éri meg sokáig furikázni, mert az agyon kopott csuklókból előbb utóbb kihullanak a golyók, és ágyő hajtás, csak kötéllel fog menni a legközelebbi szervízig.
2011. okt. 29. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!