Lada Samaránál vételáron felüli költségek?
Sziasztok, első autónak szeretnék egy lada samarát venni olyan 200 ezer forint környékén, és olvasgattam utána, de még nem nagyon bírtam rájönni hogy konkrétan mik a kötelező járulékok az autó árán felül
Tudnátok segíteni hogy milyen járulékok vannak, és mennyibe kerülnének összesen egy 1.3-as lada samaránál?
Válaszotokat előre is köszönöm!!!
Eredetiségvizsgálat: 17.000 - 18.500 (köbcentitől függ)
Átírás (okmányiroda): 18 Ft/köbcenti + 6000 Ft forgalmi + 6000 Ft törzskönyv
Kötelező biztosítás: ez sok mindentől függ, nézz utána például a netrisk.hu-n
Amiket írtam, azok kb. árak, jelenlegi szabályozás szerint. Viszont úgy tudom, emelni akarják ezeket a költségeket, elég rendesen. Ha venni akarsz, még most tedd meg.
Gondolom az átírás..
Az jó drága..
vagy 80 e mire inden neveden van.
Amúgy a szamara elég megbízható kocsi. Nem egy veresenyautó de sokat bír. Első autónak én is csak ajánlani tudom.
értem, köszönöm a hasznos válaszokat ! :)
Anno volt szamaránk és azalatt az 5 év alatt amíg megvolt egyszer állt meg, de az is akkor volt amikor hatalmas esőzés volt és nagy víz volt az utakon a városban és nem bírta :)
Nyugodtan bemertünk vállalni vele egy Kecskemét-Veszprém oda-vissza utat, mert nagyon megbízható volt, ezért érzem úgy h tökéletes lenne első autónak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!