szép, szép... szép sárga...(jelenet az indul a bakterházból)
Lényegre térve, limitált formula 1 széria... Gondolom a motorja is szépen le van mosva, szilikonozva...
Az a helyzet, hogy ilyen autónál, ahol oda van írva, hogy sportváltozat, 8 év alatt a 90.000 km nem igazán tűnik reálisnak, ráadásul a clio pont az az autó, amit a kis tizenéves hülyegyerekek szoktak hajtani tiltáson. Erre még rátesz az, hogy sportosított változat, és hát az a kevesebb mint egy év műszaki sem igazán fedezi az árát...
Azt mondanám, meg kell nézni tüzetesen, de ha a 90.000km-es motorja feltűnően tiszta, netalántán csillog-villog, meg kell köszönni, hogy megmutatták...
renaultokat nagyon utálom
nincs egy jó motorjuk (se benzin se dízel)
nincs jó váltójuk
egy megan drandtour fullextráról van eg ynagon hosszú történetem. lényeg:
elindult a haverom németbe, lerobbant elment a motor
nem tudott hazajönni a saját kocsijával
autómentő hozta haza a kocsit!
el akarta adni de nem tudta, senki se vettem meg(kereskedők)
1 helyen valami hülyének eladta, de nagyon örült
Én már csak azért se venném meg mert 3 ajtós.
Az hogy sport változat, azt sugallja hogy nem kímélték és gondolom párszor odaléptek neki, különben nem sportváltozatot vett volna a tulaj ha jól lett volna neki egyszerű közlekedésre is.
2 év múlva kb. 450 ezeret fog érni.
Akarsz ennyit bukni rajta?
tegnap 17:53--többnyire igazad van!Nem ok nélkül olyan nyomott az ára!
Aki egy milla fölött tud áldozni autóra az jobban teszi ha Honda-Toyota-Wolksvagenben gondolkodik!Jól irta aki azt irta hogy drasztikusan tud egy év alatt esni az ára--nem véletlenül!!
Csak mert csicsapi.sás egy autó még ne kápráztasson el!(persze a pénz is és a döntés is a Tiéd!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!