Kinek milyen motorja van?
Nekem nincs semmilyen.
A szomszéd Bélának sincs, de neki internete sincs, úgyohgy megkért, írjam meg.
Malaguti F12 Phantom 50ccm,6-7LE és kb 75-80at tud végsebességre úgy hogy full gyári.
Megvagyok vele elégedve mert keveset fogyaszt (2,5-3L).
Legszívesebben már kocsit hajtanák mert a robogón sok mindent nem tudok elvinni és ilyen időben rá se ülök mert már gyalog fázok nem hogy motoron...
Piaggio Liberty 50 2T, nem tuningolt, gyári...70-75-öt megy(legalábbis eddig nem mentem vele többel, mert elfogyott az úr, rövid kis városi utakon nem mindig lehet "repeszteni", főleg ha forgalom van)
Meg vagyok vele elégedve, szeretem, de egy endúrót, vagy sportot szivesebben hajtanék.
Babetta 206 (Ritkaság, és már 30 éves!)
50 Köbcenti
Ki van fúratva, de még az előző tulajdonos fúratta.(Meg jobb csapágyak vannak benne, és fél bar-al túlfújt gumi)
Gyárilag 50 Km/ó lenne, így meg 55-60 között van.(Hát és szembe széltől függ...)
Meg vagyok elégedve de ahogy írták, ha így érdekel gyere el, nézd meg! ;)
De egy Szimó jobb lenne, de egy Derbi-nek is örülnék...
1991 Yamaha DT 80 LC2
Természetesen nem tuningolt, full gyári. 100at megy. 0-80ig nagyon jól gyorsul, de 80-100ig nagyon lassú. Még sehol nem hagyott ott, kopó alkatrészeken kívül máshoz nem kellet nyúlni. Városban 4 liter, túrán 2-2.5 (!), terepen 5-6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!