Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rossz a szigetelés? Mennyibe...

Rossz a szigetelés? Mennyibe kerül megcsináltatni?

Figyelt kérdés
Vettem egy használt 3 éves Lacettit egy hónapja.Műszakilag teljesen rendben van,mivel nő vagyok és nem értek hozzá egy autószerelővel mentem megvenni.Az autó,több ismerősöm által mondott,hogy teljesen rendben van,nem volt törve stb.Viszont azt senki sem látta előre hogy a hátsó ablakok bepárásodnak belül.A kérdésem tehát,amit fent írtam!
2010. dec. 3. 07:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A beázás kapcsán még valamit. Ne olyan szintű ázást keress, amitől tocsog a kocsi belseje. Folyamatos párolgási forrást keressél. Nálam a lábnál elhelyezett gumiszőnyeg alatt mindig kicsapódik és összegyül valamennyi nedvesség, plusz ilyenkor mindig vizes cipővel szállunk be. Én megnézném, hogy mennyire van átnedvesedve a padlókárpit, amit pedig lehet, azt szárazra törölném. Csak a teszt kedvéért, hogy megtudjam, ez okozta-e, esetleg van-e hatással a helyzetre.
2010. dec. 3. 11:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönet a normális válaszolóknak! A többinek meg "MENJ A K.rva ANYÁDBA(csak így nőiesen)!Egyrészt ezelött Vw Polom volt,ami a beinditástól számítva kb 5percig párásodott be.Ez viszont egész út alatt párás!De vettem ma egy páramentesítő sprayt,befújtam vele az ablakokat és egész úton nem volt pára:-)
2010. dec. 3. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!