Miért történik frontális karambol?
Szinte nap mint nap történnek súlyos,halálos kimenetelü frontális karambolok.Hosszú nyílegyenes úton csapodnak az autók egymásba és az esetleírásban mindig azt állapítják meg hogy az egyik áttért a menetirány szerinti baloldalra és így frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő másik autóval.
Mitől térnek át a túloldalra (főleg)egy egyenes úton?
Az elalvást ne mondjátok,azon kívül.Főleg ahol 3-4 ember is ült a kocsiban,ott kizárt a sofőr elalvása.
Milyen MÁS okok miatt megy valaki át?
Amúgy meg igaza van annak aki azt írta hogy a sebesség négyzetével arányos, tehát az amit írtam hülyeség.
Amúgy a pontos érték 127,27Km/h, nem 180. Elnézést, ezt nem vettem figyelembe :D
Ezek az utolsó "csakazértis" hozzászólásaid is azt mutatják hogy mennyire kis tacskó vagy.
Gondolom a szerelem,szex rovatban is szakértesz,mert attól,mert te még nem voltál nővel attól már mindent tudsz a dugásról.Azért mert te a takaró alatt hokizol az majdnem olyan.MI?
Gyerek...
"a sebesség az ütközés szempontjából tökmindegy"
Szerintem ezt gondold át mégegyszer!
Átgondoltam. Igazam van. Az energia a lényeg (ami persze függ a sebességtől, de nem csak attól...)
„Amúgy meg igaza van annak aki azt írta hogy a sebesség négyzetével arányos, tehát az amit írtam hülyeség.
Amúgy a pontos érték 127,27Km/h, nem 180. Elnézést, ezt nem vettem figyelembe :D”
Elég a kamuból.
Autók ütközése rugalmatlan ütközésnek tekinthető, így a képlet v=[m*v+m*(-1)v]/(m+m). Az ütközés során tehát mindkét autó 0 sebességre lassul. Nem adódik össze, nem a sebesség négyzetével arányos (meg ki tudja milyen hülyeségek voltak még itt), hanem egy egyszerű vektorokkal végzet művelet.
Fal esetén a tömeg tart a végtelenhez, a sebesség a 0-hoz így szintén 0 sebesség lesz az ütközés eredménye.
Autók ütközése esetén az sem igaz hogy dupla a gyűrődőzóna, mivel mindét autó a saját gyűrődőzónájában emészti fel az ütközés erejét.
Egy ilyen ütközés során kellemes, átlagosan 30 g terhelés éri a szervezetet, ami azért már enyhén szólva fájdalmas érzés.
Kedves kérdező, ha olyan okos vagy, akkor miért teszel fel ilyen idiota kérdést? "Mitő tének át a túlódara egy ágyenes uton?"
Ha magadtól nem jössz rá(ami szégyen), ott a google!!!
Ahhoz bezzeg van eszed, hogy a segítségedre siető önzetlen és lehengerlő tudású válaszadót fikázd. xD
Kikérem magamnak!
17 vagyok jogsival. xD
De a hülyeség nem kor függő. Megannyi okoskodó 6 általánossal rendelkező "felnőtt" van akik az utakon egytől egyik azt hiszik hogy ők szarták a spanyol viaszt, közbe meg nem is. Vezetni meg nehéz, ha nem tudod merre van a jobb meg a bal oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!