Milyen krossz motort vennél ezek közül? Ill. ha tudtok jobbat, akkor írjatok
Figyelt kérdés
honda ktm suzuki vagy yamahát ajánlasz? esetleg kawasaki?
nekem elég pozitívum a ktm-nél az önindító
de a hondát yamahát nagyon dicsérik
suzuki is biztos jó, a kawasaki meg szép
illetve nekem 4 ütemű a jó, neked?
én 450-est akarok, de kvva sokat fogyaszt még a 250-es is de sztem a közeljövőbe még a 250-est se használnám ki, de kb egy árba vannak
és melyiket a legolcsóbb fenttartani? (nem a fogyasztásra gondolok, hanem a kopó alkatrészekre, meg ilyesmikre)
minél többen írjatok, sok véleményre vagyok kíváncsi, kösz
2010. nov. 29. 21:28
2/8 A kérdező kommentje:
ésha odaírnátok a gép mellé, h miben jó azt megköszönném
nem a tesztekre, hanem magánvéleményekre vagyok kiváncsi
2010. nov. 30. 06:47
3/8 A kérdező kommentje:
és márkákat is írhattok, ami bevált nektek, nem kell feltétlen krossznak lennie
2010. nov. 30. 06:52
4/8 A kérdező kommentje:
csak írjatok backi
2010. nov. 30. 06:52
5/8 anonim válasza:
250 köbcentis 2 ütemű yamaha/ktm
6/8 anonim válasza:
Kezdésnek én mindenképp 125-öt 2t-t vennék. Egyrészt sokkal olcsóbb fenttartani, másrészt az ára is kevesebb. Igaz lassab köröket lehet vele menni, de sokkal jobban fejlődsz egy 2t-vel. Amúgy innen szinte tökmindegy. Én CR-t vennék legszivesebben, ha 2000 utánit tudnék.
7/8 A kérdező kommentje:
itt nincsen kezdésnek ezt meg azt vegyem, nem fogom cserélgetni, és 4 üteműt akarok
2010. dec. 1. 14:33
8/8 A kérdező kommentje:
írjatok még!
2010. dec. 1. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!