"Rosszalkodtatok" ebben a kis hóban az autókkal esetleg motorokkal? Vagy valamikor volt már élményed hó driftben, és hasonlókban? Milyen volt? Milyen autóval voltál?
Ja igen apával tavaly apámmal, de az csak 7köznapi 1.6 os focus de akkor is nagyon élveztem az egyik legjobb dolog :P:P tuti h idén is megkérem :D De én is kiváncsi vok trükkökre!!
16F
Én azelőtt rendszeresen az Eclipse-mmel, de csak olyan helyen, ahol semmi törhető nem volt. Minden télen rendszeresen járunk a rallys srácokkal kihalt területekre (itt Borsodban jó területek vannak).
Erre egy ladás marha tavaly télen elszámolta magát, behúzta a kéziféket, hogy megijesszen pár embert itt az úton, csakhogy a kocsija tovább csúszott és a jobb farával telibe kapta az én kocsim hátulját, ami itt parkolt a házunk előtt lévő hídon, de olyan erővel, hogy az orrát nekilökte a kerítésnek. A legszebb, hogy páholyból néztem. :(
Tavaly télen kicsit megforgattam a kocsi kerekeit az úton de nem akartam csúszkálgatni mert kombi autónk van és az ha megindul a maga 1300kilójával akkor nehéz megállítani:D
Most nem esett hó nálunk.
Utolsó: Én is ezt szoktam csinálni.
Kézifék, és ha túlzottan kimegy a segge akkor padlógáz.
Persze nem közúton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!