Egy autószerelőnek könnyebb az élete?
Én örülnék mint majom a farkának,ha anno szerelőnek tanultam volna.Akikhez én vittem a kocsimat azoknak mind volt saját kis műhelye,a maguk urai voltak és mindig telis tele voltak munkával.Akkor meg mi a baj?
Magad vagy,nem basztat senki sem,hallhatod a rádiót,cigarettázol és összerakod a gépeket és ennyi... ja és a saját kocsidon meg minden pöpec :)
Én szívesen lennék szerelő.
Ha az út szélén lerobban a kocsi, akkor akár autószerelő, akár nem, valószínűleg haza kell vontatni. (mert nincs megfelelő szerszám, alkatrész, szerelőakna)
Viszont ha valaki ért a kocsikhoz(apjától megtanulta), akkor rengeteget lehet spórolni. Megnézed mi a baja, elmész venni alkatrészt, és kicseréled. Van hogy csak 2-5-10eFt-os kiadás az egész. Viszont ha szerelőhöz kell vinni, akkor a többszöröse!
Na ezért nem járok én új kocsival :)
Van egy jó öreg 120as skodám járom vele a világott már 8éve,szinte minden hiba nélkül.
Én értem mit akartál kérdezni.
Tehát, hogy a mindennapi életben könnyebb-e megoldania az autójában felmerülő problémákat.
Igen....
Utolsó kommentelő kérlek mondjál példákat,milyen szitukra gondoltál,kíváncsi vagyok.Az utóbbi pár évben gyártott autóknál már semmit nem tudsz megcsinálni szinte az út szélén,mert minden elektromos,számítógépvezérelt,agyonburkolt stb..
A régi gépek voltak a jók,amik nem voltak agyonbonyolítva minden kütyüvel,be lehetett őket tolni,huzatni,nem voltak érzékenyek az üzemanyagra,az olajra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!