Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kihagy a gyújtása az autónak...

Kihagy a gyújtása az autónak ennek mik a jelei?

Figyelt kérdés
Helló egy opel vectra B ről van szó és néha az az érzésem mintha 1-1henger nem is létezne ez pár másodpercig tart majd ismét "erősebb" lessz a kocsi(benzines),arra gondoltam hogy kihagy a gyújtás?ez lehet?és mika jelei????köszi helló
2010. nov. 25. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
igen amit leirtál az lehet gyujtástol is
2010. nov. 25. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:

első körben a gyertyákat/gyertyakábeleket nézd meg, az az olcsóbb, utána a gyújtótrafót.

Megnézés alatt értem: teszteld cserealkatrésszel ha megteheted.

2010. nov. 25. 23:04
 3/6 A kérdező kommentje:
néztem,és a tömítésen se látszik semmi
2010. nov. 26. 01:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet olyan hogy áthúz a kábel,ezt este lehet észlelni mikor sötét van,lehet ez is egyfajta hiba,kábelcsere.
2010. nov. 26. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
A motor rángat, kihagy, esetleg csörög. Ezt azonban a keverékképzés is tudja okozni. Ami a kettőt megkülönbözteti, az az, hogy a gyújtáshiba minden előzmény nélkül jön (nincsenek meg az elszegényedés tünetei) és mikor visszatér a hengerekbe az élet, gyakran hallani durranást, ahogy az elégetlen üzemanyag mégis magára talál.
2010. nov. 26. 09:10
 6/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Tudom ez már 6 éve ide de ha véletlenül még észre veszed, akkor mi volt a problémája az autónak? Mert az enyémnek most teljesen ugyan ez a hibája!

[link]

Lehet ez az?

2016. márc. 12. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!