Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mért nem működnek...

Szerintetek mért nem működnek Keeway Focusom világítása és a múszerek? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy Keeway focus-t és csak otthon vettem észre ha a távindítóval indítom nem kapcsol ba semmi se a világítás se az index duda de még az üzemanyagjelző sem

De ha berakom a kulcsot és gyújtásra rakom úgy működik minden

2010. nov. 20. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Elfelejtettek egy madzagot bekötni a távirányítónál.
2010. nov. 20. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha új motorról van szó, ne is gondolkodj hogy mi lehet a baja csak vigyed garanciába megcsináltatni! Ha nincs már rá garancia akkor egy korrekt villamosság szerelőt kell keresni. De amúgy az is lehet semmi baja nincs, az autóknál is be szokás rakni a kulcsot és ráadni a gyújtást hogy működjön a világítás és egyéb dolgok.
2010. nov. 20. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:

a keeway-nél elvileg ha távindítással indítod, mindennek működnie kell.

Vidd vissza a garanciális szerelőhöz, és erre csak annyit lehet mondani hogy Keeway

én is megsz*ptam egy matrixal

2010. nov. 20. 21:42
 4/4 A kérdező kommentje:
A Motor nem új de viszont ami volt előtte hurricane azon működött minden kúlcs nélkül
2010. nov. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!