Melyik az eddig ismert leggyorsabb autó?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 15:25
1/10 anonim válasza:
Trabant.
Ha kidobod egy repülőből.
2/10 A kérdező kommentje:
haha.. nagyon vicces -.-
2010. nov. 20. 15:44
4/10 anonim válasza:
Az abszolút szárazföldi sebességi világrekordot a Thrust SSC tartja 1227,986 km/h-val. A kerékhajtású járművek abszolút sebességi világrekordját a Bluebird CN7 állította fel 644,96 km/h-val, a leggyorsabb szériaautó pedig most éppen a Bugatti Veyron Super Sport 431,072 km/h-val. Hogy ezek közül melyikre vagy kíváncsi, azt nem tudhatom.
(de a Wikipedián nem nehéz megtalálni)
5/10 anonim válasza:
Pont most akartam írni.
6/10 A kérdező kommentje:
ezek szerint a bugatti..
igen erre voltam kíváncsi mert a többi amit írtál az szinte nem is kocsi hanem egy repülő szárny nélkül...
köszi a válaszokat!
2010. nov. 20. 15:56
7/10 anonim válasza:
nem a bugatti! hanem az ultimate aero cc
9/10 A kérdező kommentje:
a Bugatti gyorsabb.. az SSC Aeronak csak 412 km/h a Bugattinak meg 432 km/h volt a végsebessége ahogy olvastam... Love Wikipédia :D
2010. nov. 20. 17:04
10/10 anonim válasza:
Valóban: először a Bugatti EB16.4 Veyron szériaváltozata volt a leggyorsabb autó, majd ezt - nagy csinnadratta közepette - elhódította tőle az SSC Aero. Viszont erre a VW AG mérnökei kicsit reszeltek a Veyronon, kihozták a Super Sport elnevezésű változatot, amivel visszavágtak. De állítólag az SSC-nél is készülődnek, ismét le szeretnék győzni a Bugattit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!