Melyik a leggyorsabb autó a Gran Turismo 5 Ps3-ban?
Én a feladatok nagyrészét egy McLaren MP4 12C-vel csináltam maximálisan lekönnyitve :) mindenhova jó volt :D
de először csináld meg a Licenceket meg a Special Evenetet mindig ahányat enged mivel az adja a pénzt. Majd lvl 23-24 en a Online Collectors Diler -be vehet 4.9 milláért Formula Gran Turismot :D az is jo :D Le Mans kocsik nem nagyon érik meg :( meg a Ferrarik se :/ Nekem az a McLaren szinte mindre jó volt :D Kivéve az Extreme szeriás futamokra de addigra már összekapartam egy Le Mans autóra ami viszont sajna kelett a Like the Wind miatt :D
Viszont 25 után nagyon szopatós lesz játék alig ad XP-t
én akkor kezdtem el B-Specezni és mivel megvolt F1-esem azt inditottam mindenhol kivéve ahol nem tudtam, és minden hova volt autom mert A-Specbe is megkelett csinálnom már :D Azzal felmentem 35-ig :D valamikor éjszakára is benyomtam a sofförjeimnek egy 9 órás futamot és szépen lassan meglett lvl 35 :D akkor kaptam egy redbull-t és azzal toltam az A-Speces enduranceokat ...
Ugyan lehetett volna F1-essel is de red bullal a 4 órás versenyből 3 órát vezettem mert megálltam a cél elött ugyanis volt 1 órányi elönyöm :D és amikor lejárt az idő begurultam :D
szerintem nem :/ Igazából én még ott is a McLarennel mentem a Europa Bajnokságba az 5 körös rómát asszem az már elérhető ... azon a szinten sokat kell ismételni az a baj.
Szerintem vegyél egy LeMans autót használtan ha felbukkan :) vagy a Peogeot-ot :D
Most én :
A-Specbe : 30 vagyok
B-Specbe : 35
ha meglesz a lvl 24 meg a RedBull-od akkor kikötözöd a joytickot a dream cars ovalon és bedugsz egy usb bill-t amin az enterer raksz sulyt :D ugy hagyod 24 órára akkor :
Statisztikában:
A-SPEC
EXTREME SERIES
LIKE THE WIND
INDY SPEEDWAY
5 LAPS
Credits Per Race................70,000
Avg Race Time (sec)...........249.137
Avg Race Time (Min:Sec).....4:09.137
Avg Races Per Hour............14.4
Avg Credits Per Hour...........1,011,492
Avg Credits in 24 Hours........24,275,800
elírtam bocsi
**ha meglesz a lvl 24 meg a RedBull-od akkor kikötözöd a joytickot a like the wind ovalon és bedugsz egy usb bill-t amin az enterer raksz sulyt :D ugy hagyod 24 órára akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!