Utolsó jó tanács az elméleti vizsgámra?
Ma lesz a vizsgám kreszből M kategóriában.
Aki csinált annak hogy sikerült és izgultatok-e?
Esetleg azt is leírhatnátok hogy mennyi pontszámotok lett?
Utolsó jó tanács? Hmm.. Talán az, hogy ülj le egyedül csendben valahová és gondold át alaposan azt, hogy mindent, amit eddig tanultál, elronthatod, ha ideges vagy. Egy módon tudod a lehető legjobban kamatoztatni az eddig tanultakat, mégpedig ha nyugodt vagy, kiüríted a fejed, nem gondolsz a vizsga előtti és közben pár óra alatt semmi egyébre, csak az előtted álló feladatra. Rágd meg többször is a kérdést, és válaszd ki a szerinted legjobb megoldást.
Kb. ennyi. Sok sikert! :)
Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat :)
Várom a többiek válaszát is hogy nekik hogy sikerült és milyen tanácsot adnának vizsga előtt hogy ne legyek ideges?
Én csak egy kicsit voltam ideges, lesz ami lesz alapon mentem be a terembe, aztán kb negyediknek végeztem és simán átmentem.
Amúgy megy előtte annyit gyakoroltam szgépen, hogy megjegyeztem a kérdésekre a válaszokat :)
Köszönöm a biztató szavakat.
4 perc alatt végeztem és 1 hibapontom lett :)
:)
Akkor most jön a könnyebb része, a gyakorlat.
Szerintem élvezni fogod, én is élveztem.
Én nyáron akarom letenni a motor vizsgát.
Meddig fog tartani ?:O
Igen, biztos élvezem majd mert már így "feketén" is szoktam néha menni füves pusztába.
Bár a gyakorlatot tavasszal fogom elkezdeni mert télen úgy se fogok motorozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!