Megéri venni egy Peugeot 206 SW autot? Azaz combi
Figyelt kérdés
Ilyen autot szeretnék venni és már mindenki mondott nekem rola minden félét,hogy nem jo autok a peugetok meg nemtudom miket...ezért szeretném kérni véleményeiteket, tapasztalataitokat!Előre is köszönöm2009. jan. 11. 13:34
1/5 anonim válasza:
Az biztos, hogy sokkal több az idegesítő kisebb -nagyobb probléma velük, mint a japán ,koreai, vagy német tipusokkal.
De szerelemnél az embert nem érdeklik a "kis testi hibák"
:D
3/5 anonim válasza:
Nekünk ilyen autónk van, nagyon szeretjük:)
Nincs vele sok probléma, kivéve: már vagy kétszer elromlott az egyik hátsó ajtó nyitója (igaz, 5 év alatt:)
De más baj nem volt vele,azt meg megjavíttattuk.
Amúgy ne túl tágas, de kényelmes.
4/5 anonim válasza:
Nekem 307 Break van, ez egy hasonló kocsi csak nincs üvegteteje. Én ajánlom. Hallottam, hogy nagy élmény az ég látványa utazás közben, éjjel meg látod a csillagokat is. A Peugeot-ok azért nem olyan rossz kocsik. Én újan vettem 4 éve, most van benne 140ezer km és ugyan voltak apró hibák, de jó kis kocsi.
5/5 anonim válasza:
Te vezetés közben az eget nézed ?? :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!