Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 125-ös de 50-re írt...

Egy 125-ös de 50-re írt robogó esetében kisebb annak az esélye hogy a rendőr kiszúrja hogy 125-ös?

Figyelt kérdés
Egy 125-ös robogót vennék de csak Bkat-os jogsim van, így 50re lenne írva a robi. Ezért kérdem, hogy robogóknál kisebb annak az esélye hogy a rendőr észreveszi hogy 50es helyett 125ös mint a motoroknál?
2010. nov. 13. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha lekérik az EU-s adatbázisból szám alapján, vége a dalnak.

Én használtam Piaggio Skipper 150-et és Aprilia Leonardo 250-et is 50-esként, ugyanis ezek közepes vagy max. nagy testű, de normál tengelytávú robogók, leginkább a sebességük és az órájuk árulhatja el őket..

Helységfüggő, h meddig nincs problem, én azt gondolom..

2010. nov. 13. 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Robogóknál jóval kissebb az esély h lebukj mert nemsok méreti különbség van az 50-es és a 125ös közt. És ahogy írta az első attól is függ hol laksz... pl budapesten nagyobb az esély arra h igazoltassanak 1 héten akár 2-3x is mint. Én egy kis faluban lakok az alföldön 125/50motorom van töb mint 1 éve és eddig 1x sem igazoltattak ( még igazoltatás szűz vagyok :D 3 éve van jogsim de 1x sem állítottak meg)
2010. nov. 13. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!