Miért fullad le a simoson-om?
A simson-om mostanában azt csinálja, hogy felkapcsolok 4.-be, jól kihúzatom és egyszer csak kifullad, olyan mintha egyik pillanatról a másikra kifogyna a benzin! Segitsetek pls hogy miért csinálja ezt!
Kösz!
úszóházból elfogy a benzin
CSAK A ROBOGÓ!!!
ha ha...
Elesel egy robogóval minden sz*rrá törik, javíttatni kisebb vagyon, motorjáva valami kampec szintén súlyos lovetták...
simsonnál meg 15 ezerből motortfelújítasz
karbit pucold ki, és nézd meg hogy ha csak simán lehúzod a csövet a benzincsapról, milyen erősséggel folyik a benzin, ha csak csordogál, valószínű, hogy a belső szűrője van eltömődve
kössz szépen
megnézem
Nézd meg a benzincsapnál az átfolyást, ahogy az előző hozzászóló is írta, és még egy, amit sokan elfelejtenek, a tank szellőzőjét is nézd meg. Ha teletankolod, és el van dugulva, akkor előfordul, hogy nem megy le a benzin a csövön (ellenben ha lehúzod a csövet akkor sokszor kap annyi levegőt, és olyan mintha oké lenne).
Hidegen/melegen jól indul?
Nem azért fullad le,mert SIMSON,hanem mert elhanyagoltad!
Egy jó simó mindig hadrafokható télen,nyáron!
igen valós hogy elhanyagoltam.....
A nyáron kaptam ráköltöttem több mint 70-ezer forintot de még mindig van neki ez a hibája és amikre én gondoltam hogy rosszak azok nem jöttek be. ezért gondoltam hogy rákérdezek!
Amugy pedig meg tudom becsül a dolgaim hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!