Vettem 4db. kumho márkáju 1998. ban gyártott nyárigumit 99százalékos. Milyen problémám lehet az öregedés miatt?
Bárki is adta el neked, jó buta voltál.
Azok a gumik koruknál fogva SEMMIRE sem jók, szabadulj meg tőlük. Lényegtelen hány %osak.
Még a legvadabb számítások szerint sem lehet 10 évnél tovább használni egy abroncsot.
Ha még most megszabadulsz tőlük és veszel új gumikat lehet többet spórolsz mintha tavasszal összetöröd a vasat emiatt. Arra gondolni sem merek, hogy esetleg téli gumi helyett használnád.
Ezt a '90-es évek végén, az akkori Daewoo-k gyári abroncsaiként szerelt Kumhok alapján állapítottam meg. Ma már lehet, hogy jobbak, de azok még eléggé meglepőek tudtak lenni.
(és mivel 1998-asak a gumik, ezért valószínű, hogy nem a mai testvéreikkel érdemes őket összehasonlítani)
te 78%, muszáj mindig felkiáltójelet tenni minden mondatod végére? Elég idegesítő.
a 12 éves gumi tényleg nem a legjobb választás...
Egyet értek az előttem szólókkal.
Ráadásként még egy tanács: Soha ne vegyél használt gumit! Ha ugyanis a felszerelés után megváltozik a forgásiránya (nem tudod, hogy eredetileg melyik volt bal- vagy jobb oldalra szerelve), megtörik benne a szövetváz, és dudoros lesz. Csak pénzkidobás.
15éve van autóm, eddig csak használt gumit vettem.
Nem volt gondom soha.
Lehet, hogy most lesz...
A nap tesztelgetéssel telt, vizes, sárfelhordásos uton próbálgattam, nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!