Keeway Flash? Tapasztalatok?
kőővajt akarsz venni?
vegyél valami rendeset, ne kínait!
( csak egy gondolat: a 2év garancia teljesen rendben van, csak lehet ,hogy inkább használni szeretnéd, és nem szervízbe hordani -főleg ha nem megy lábon. Menj el és próbálj ki egyet. )
Tapasztalatok:
Keveset eszik,ez igaz, de ez arányos a teljesítményével is. Azaz harmatgyenge. 50kb a vége, fojtás már nem volt benne.
De ennél a 45 olyan érzés,mint a Gilera Stalkeremmel a 95.
Nagyon instabil. Irányítása sz@r, mögötted van az egész súlypont( vittél már úgy biciklin valakit, hogy mögötted ült/állt? Na,pont olyan szar)
Kívéjt nem érdemes venni. Nekünk is egyszer volt, 500km-rel örültünk, hogy 50ezer bukással elpasszoltuk.
Ja, a garancia meg sokat ér. Nekünk is minden elment rajta, és mindent ki is fizettettek velünk, azzal a címszóval, hogy mi tettük tönkre. Namost hogy olcsók az alkatrészek... Na most gondolkodjunk:
A) Veszel egy Keewayt, ami valszeg minden héten szerelőt lát. Olcsók az alkatrészek, ez igaz,de a sok kicsi sokra megy. Heti 5000ft, az még olcsónak mondható.
B) Veszel egy használt Olasz motort, ami Magyarországon vásárolt,kevés km van benne és rendbe vannak a papírjai. 200ezerből csomó ilyet találsz.
Ja, hozzáteszem a Flashnek virsli gumijai vannak...elég necces.
nekem a keeway TX50 (supermoto verzió) elég jól gyorsul, és a 75ot viszi gond nélkul, e ez kicsit más. a garancia:
50 km után beszedodott a kipufogó, megcsinátá, 20 000ft-ért. elszakadt a lánc, tettek fel újat (teszem hozzá, rosszul), 10 000ft-ért. és mégcsak vissza sem adták a régit alkatrésznek. a garanciáról ennyit. megbízhatóság: nekem Minarelli blokkos, a motornak semmi baja sem volt. pedig már mindenféle olaj vlt benne. a váz tényleg nem a leg stabilabb, a futómu úgyszintén. a heggesztések minosége nulla. a Keewayeket, ha felállítod, magától a helyére csapja az oldaltámaszt. nekem ez letorott, csak úgy. a rendszámtábltartónak at eik felén eltorott a hegesztés menet kozbe. nem surun potyogtam róla, eyszer doltem el, nem i túl nagy tempónál, és a kormány elhajlott. az elektronika turheto. a gumik: az enyémen elég szélesek, de a tapdásuk nagyon gyenge. melegen? még nem sikerult annyira felmelegítenem, hoy tényleg j legyen a tapadása. de olyan sziárdak, mint a beton. elonye, hogy az elso garnitúra gumi nugdíjas koroig kibír. én driftelgettem vele eleget, és a gumik olyan állapotban vannak, mint az újak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!