Ólcsó 8-16 lóerős használt motor tipusok?
Tudnátok olcsó 8-16 lóerős használt motor tipusokat ajánlani? Szeretnék speciális szívattyúkat csináltatni. Mivel újonnan több ezer dollárba kerülnek és csak az USA-ban kaphatóak, jobb lenne olcsóbban kivitelezni. Arra gondoltam, alternatív megoldásként használt motorokkal sokat lehetne spórolni. Viszont sajna nem értek hozzá, így nem tudom mivel lehet felváltani a gyári motorokat. Ezért nem tudok költséget se tervezni. Csupán azt tudom, a trabant motorokat már 20000-től meg lehet vásárolni. Innen az ötlet.
(Az első szívattyú tipushoz eredetileg egy honda gx270-est használnak. [link]
A másodikhoz egy 10 lóerős Yanmar dízelmotort. [link]
Segítsetek, kérlek!
Sokat számít. Főleg a fogyasztás, de az ár se mellékes.
A súly másodlagos, mivel a teljes gép tervezett önsúlya szívattyúval együtt 200-250kg lesz.
Kérlek tudnál pontos példákat mondani? Tényleg nem értek hozzá, ezért kérdezem így.
Például itt egy BL-12 [link]
Erre gondoltál? Esetleg lehet olcsóbban is megfelelő motort találni?
kubota dízel motorokban van ilyesmi teljesítményű
szerintem is dízelben kellene gondolkodnod mert annak legalacsonyabb a fajlagos fogyasztása és mellé tartósabb is mint egy kétütemű
Kubotából ezeket találtam:
Kubota 05
D1005-E3BG
D1105-E3BG
Kunota super mini series diesel
Z482-E3B
Kubota oil air-cooled diesel
OC95-E3
Lézetnek esetleg kínai másolatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!