Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha JSZP-n lekérdezhető rendszá...

Ha JSZP-n lekérdezhető rendszámú használtautót veszek, akkor nagy eséllyel olyan tulajdonosa leszek aminek nem volt visszatekerve az órája?

Figyelt kérdés

Igazából nem érdekel az állapota, az ott úgyis ki fog derülni (van szemem és amúgy is átvizsgáló fogja átnézni), de nem szeretem ha palimadárra vesznek szóval ragaszkodnék ahhoz, hogy JSZP-n lekérdezzem.

Amire még kíváncsi lennék, hogy létezik olyan kereskedés (vagy szűrési feltétel hahu-n), ahol csak rendszámos hirdetéseket találok vagy csakis magányszemélytől vásároljak?

márc. 29. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Lehet úgy tekerni, hogy a JSZP-n se legyen nyoma, de sem a nepperek, sem a cigánykodó magánszemélyek nem fektetnek bele annyi energiát, hogy megtegyék. Egyébként meg ha a hazai forgalomba helyezés előtt tekerik vissza az órát, az sose derül ki, erre pedig kínosan ügyelnek az iparágban dolgozók.
márc. 29. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni, de a km k@rvára nem számít. Ami jobban számít, az az hogy milyen gyakran adják el és milyen állapotban van. Ha 1-2 éven belül van eredetiségvizsga, akkor valamiért megvették és mondjuk nem éri meg megjavítani, ezért eladják(mondjuk ez nem fix, hogy ilyenkor rossz, de nagy az esély). A hamarosan lejáró műszakis autót sem venném meg. Ha ki van takarva a rendszám, azt már pörgetem is tovább, mert valamit titkol. Ha látszik a kipufogó és fekete, pörgetem is tovább. hasznaltauto.hu-n érdemes nézelődni, ott főleg a normálisak vannak fent, a cigány fostaligák közül csak kevés. Kereskedéstől sem vennék autó(mert ugyanazokat a kínálat alján lévő szarokat dupla áron adják el) , csak a magasabb árkategóriában 2 millió ft fölött. Aztán nincs leírás vagy tele van helyesírási hibával, azt is pörgetem tovább. Előbbi lustaság jele, többszázezer-millió feletti tárgyat ad el és nem képes pár szót írni róla, utóbbi pedig a cigányság szokása. Aki a kmt nézi, az nagyon el van tévedve, pár ezer kms autó is lehet szar és városi használat sokkal jobban koptatja az autót, így kevés km lesz benne, szar lesz. Sok km, autópályás használat, legjobb felhasználás egy autónak, parkolóban nem karcolják össze stb. A sok km szerintem kifejezetten jobb állapotot fog eredményezni. Persze úgy is lehet tönkretenni, de aki sokat megy, az ország másik végébe, annak fontos hogy odaérjen, ne az autópálya közepén rohadjon le.
márc. 29. 17:47
 3/3 kedvespatrik válasza:
Ne legyél naív, a taxisok is mindig műszaki előtt tekerik vissza, aztán nyoma sincs így a jszp-n.
márc. 29. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!