Mennyit fogyasztana az autó?
Ki szeretnénk a télen menni Finnország- Rovanieimbe menni.
És kocsival szeretnénk.Csak nemtudom, hogy mennyit fogyasztana az autó. Pár adat a kocsiról: Suzuki 1.3 GLX, 93 lóerős.
Az út 2487km(kb.1nap 14óra)
És téligumit most rakattunk a kocsira.Kibírná oda-vissza az utat?
Fontos lenne nagyon!:)
Előre köszönöm a válaszokat.
24/l
a kocsi kibirja a gumi is
a benzin olyan 70 000-be kerül
Nem szeretem a Suzukit, de tény ami tény 130-al elmegy a világ végére meg vissza.
130-as utazóval, szerintem 6-7 liter, talán.
Abból indulok ki, hogy Nekem 2.2-es benzines opel omegám van, ami testes, nehéz autó és 130-nál 7,5-öt eszik.
Amúgy szerintem menj repülövel és bérelj ott kocsit.
Olyan sok kilométert lenyomni, kopik az autó, sok barom az utakon..... oda vissza 5000km + még ott is elszaladgáltok, máris meglesz 6000km, ami 7 literrel számolva kb. 150 ezer csak az üzemanyag, rászámolhatsz egy olajcserét is, mert 10 ezrenként a gondosabb tulajok kicserélik és mire visszaérsz majdnem ott leszel.
Ha esetleg bedöglik valahol, mert ugye megeshet, akkor a szervíz óradíjak kb. 5-ször többe kerülnek mint Magyarországon. Számold bele a szállást, a kajálásokat útközben, útdíjakat.
Igen igazadvan. Pont a tegnap este számolgattuk, hogy a benzin a kaja és még a szállodák, nameg persze hamég Rovanieimbe is akarunk vásárolgatni ésmég bulizni elmenni.. nem olcsó mulattság. Éshát igen jobban megérné repülővel menni. És ahogy leírtad a dolgokat is.. nem szeretném ha útközbe lenne valami a kocsival:S mert új kocsi és hála az enyém.. És inkább repülő nem fáradunk el annyira nemkell váltogatni egymást a vezetésben.
Köszönöm válaszodat!
Suzuki a ti autótok !
Ha nem kell a kocsiba aludni a hófúvásban akkor kevesebbet.
És szerencséd ,hogy nem SXszét.
Vigyél :elemlámpát,hólapátot,takarót,ivóvizet,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!