BMW 435I vagy Mercedes C43 AMG Coupe?
Volt valakinek tapasztalata ezekkel a verdákkal? Kb. egy árkategórián belül vannak. Nem tudok dönteni. Mindkettő tetszik és mindkettő vagány gép.
Szervízháttér és igényesség? Ok, német prémium tudom, nem probléma.

Vezettem mindkettőt. Érzésre, minőségre egyértelműen a mercedes. Mintha egy osztállyal feljebb lenne. A futómű pedig állításra nagyban vàltozik, így kevésbé érezni vele az úthibákat. Hangszórón elég erősen jön a hang, meg a visszadurrogásra is rájátszik gyárilag.
A bmw mellett az szól, hogy sokkal megbízhatóbb a motor és a váltó is. Az alkatrész/szerviz árak is valamivel olcsóbbak, de nem jelentősen. A bmwben a tuning potenciàl sokkal nagyobb, és van kizárólag hátsó hajtású is, míg a c43 mind összkerékkel jön ki.
A c43 első generációinak a váltója kicsit érzékenyebb, bajosabb, így érdemes a faceliftesek közül választani.
Ha esetleg elmész tesztvezetni majd, vagy próbakörre, rá fogsz jönni, miről beszéltem. Mondom ezt úgy, hogy tizen évig bmw fan voltam, de a merci jelenlegi minőségérzete nekem jobban bejön. Mintha a6 után ülnél panameràba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!