Mostansag sok helyen van forgalmi vizsgabiztos megvesztegetese?
En videken nem mertem volna megkerdezni se anno, de most mar az autosiskola alapbol ezt is fizetesi tetelkent jegyzi. :D
Sose lesz korrupciomentes ez az orszag.

"most mar az autosiskola alapbol ezt is fizetesi tetelkent jegyzi"
Ezt bizonyítsd kérlek.

Ezt a kérdést sok helyen olvassák...
....a válaszokat méginkább...
Nem bizonyitgatok semmit, nekem ezt most mondta egy megbizhato szemely, h ez egyik tetel volt a listaban.
Tehat mar az sincs, hogy okosan, hanem nyiltan. Ezek vagy kormanykozeliek vagy olyan pofatlanok mint a kormany.

#6 Ha állítasz valamit, ami azért elég meghatározó és súlyos állítás, akkor azt neked kell alátámasztanod, hiszen te állítod. Ha arra nem vagy képes, hogy alátámaszd azt amit állítasz, akkor mi értelme van a kérdésnek?
Hiszen egyetlen érved van, ami simán bizonyítható, hiszen állításod szerint nyíltan kezeli az autós iskola. De akkor miért nem bizonyítod?

6-ra:
Tehát te magad semmit se láttál, ami erre utalna. A "megbízható személy" meg vagy hazudott neked vagy félreértettétek egymást.
Nem o volt az egyetlen hozzatartozoja, akinel alapkent kezeltek.
Birosagon vagyunk, vagy mi tortent?
Meg ram veri az ajtot a TEK is, mert gyakorikerdesekre feltettem egy kerdest :D
Mire gondoltal, h leirja egy autosiskola papiron h "megvesztegetes: 40 ezer"?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!